marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Samsung ponuja Premium Suite, nadgradnjo za uporabnike Galaxy Note


23.03.2012
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Samsung Electronics, je danes oznanilo, da bo v drugem četrtletju tega leta po vsem svetu ponudilo Premium Suite, nadgradnjo za uporabnike GALAXY Note. Nadgradnja vsebuje dodatne funkcije in možnosti za delo z multimedijskimi vsebinami, nabor novih aplikacij optimiziranih za S Pen ter nadgradnjo operacijskega sistema na različico Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Premium Suite prinaša nove funkcije in aplikacije, ki so na voljo ekskluzivno za GALAXY Note, kot tudi inovativni S Pen, katerega del je tudi S Note, edinstveno orodje, ki omogoča združevanje zapiskov ali skic z drugimi digitalnimi vsebinami ter vam tako ponuja nov način za ustvarjanje vaših zgodb. S Note vključuje tudi različne predloge, ki so že pripravljene za uporabo pri opravljanju široke palete opravil, vključno z zapisniki sestankov, dnevniki in drugimi.

Del S Note sta tudi inovativni aplikaciji Shape Match ter Formula Match, ki pomagata pri popravljanju in digitalizaciji geometrijskih oblik ter celo razrešujeta numerične formule, ki jih vnesete v rokopisu s pomočjo S Pen. Tako bosta vaša mobilna učinkovitost in produktivnost še večji. Narišete lahko tabele in mreže oz. razpredelnice, ki bodo takoj digitalizirane, s čimer boste prihranili čas in trud. Poleg tega iskalniki znanja, integrirani v S Note, uporabnikom omogočajo hitro iskanje in pridobivanje informacij.

Da bi dodali pridih lastnega izraza je v Premium Suite vključena še ena aplikacija, optimizirana za S Pen, in sicer My Story, ki omogoča ustvarjanje enkratnih digitalnih kartic za prijatelje in družinske člane, v katere lahko vključite katero koli vrsto vsebin, od zapiskov, video posnetkov, fotografij, besedila ali glasu.

Da bi oznanil in proslavil izid Premium Suite, bo Samsung zagotovil posebne ponudbe za vse uporabnike aparatov GALAXY tudi kot uradni partner v predstavitvi Angry Birds Space, najnovejše igre Angry Birds (jezni ptiči) podjetja Rovio Entertainment. Za vse uporabnike naprav Samsung GALAXY bo za še več zabave v igri na voljo ekskluzivna stopnja igre GALAXY Note. Poleg tega bo na voljo tudi poseben paket "Danger Zone" s 30 zahtevnimi stopnjami oz. ravnmi igre. Za uporabnike, ki bodo paket prenesli v roku treh mesecev, bo ta brezplačen. Dodatne informacije so na voljo na http://samsung.angrybirds.com/galaxynote.

"GALAXY Note še naprej razveseljuje uporabnike po vsem svetu s svojo neverjetno vsestranskostjo in edinstveno uporabniško izkušnjo. Z nadgradnjo Premium Suite smo želeli dodati nekatere funkcije, ki bodo dodatno obogatile to izkušnjo. Med njimi so tudi vse prednosti operacijskega sistema Android 4.0 ter inovativne aplikacije za S Pen," pojasnjuje JK Shin, predsednik in direktor divizije mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. "Predani smo zagotavljanju izjemnih doživetij svojim uporabnikom in še naprej bomo ponujali nove funkcije in nadgradnje, ki bodo bogatile našo ponudbo."

Nadgradnja na različico operacijskega sistema Ice Cream Sandwich prinaša povsem nov videz in občutek pri delu z Androidom na napravi GALAXY Note. Uporabniški vmesnik je še bolj intuitiven, prenovljen meni z aplikacijami pa olajšuje večopravilnost. Del nadgradnje so tudi nekatere inovacije, kot so Face Unlock (odklepanje na podlagi prepoznavanja obraza), Snapshot (takojšnji posnetek) in druge.

Razpoložljivost ter termin, ko bo nadgradnja programske opreme na voljo, se bosta razlikovala med posameznimi trgi in zahtevami ponudnikov brezžičnih povezav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki