marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsung ponuja 10.000 USD na mesec za razvijalce aplikacij za Tizen


21.11.2016
Objavil: Dare Gliha

Samsung je najavil program za razvijalce mobilnih aplikacij, s čimer želi obogatiti nabor aplikacij za svoj operacijski sitem Tizen. Tisti razvijalci, katerih aplikacije bodo uporabniki največkrat prenesli, bodo vsak mesec lahko prislužili 10.000 dolarjev.

“Kot vodilni ponudnik na platformi Tizen stremimo k temu, da uspešno izkoriščamo vse prednosti, ki jih predstavlja ta platforma, hkrati pa trudimo, da še naprej širimo in izboljšujemo ekosistem Tizen,” je dejal Woncheol Chai, podpredsednik globalnega trženja izdelkov z oddelka poslovanja mobilnih komunikacij podjetja Samsung. “Z navdušenjem predstavljamo ta program, s katerim želimo spodbuditi razvoj in ponudbo najboljših aplikacij za skupnost Tizen, hkrati pa bomo uporabnikom omogočili še boljšo uporabniško izkušnjo.”

Sodelovati bo mogoče od februarja do oktobra 2017, sodelujejo pa lahko vsi razvijalci družabnih in 'lifestyle' aplikacij ter iger za operacijski sistem Tizen. Prijave za sodelovanje v programu se odprejo januarja 2017. Razvijalci bodo lahko prijavili tako nove aplikacije kot aplikacije, ki so že na voljo v trgovini Tizen, predpogoj je, da jih registrirajo in tako potrdijo sodelovanje pri programu. Registracija aplikacije bo možna na spletni strani incentive.tizenstore.com.

Program bo potekal devet mesecev. Ob koncu posameznega meseca bo vsaka izmed 100 največkrat prenesenih aplikacij iz spletne trgovine Tizen nagrajena z 10.000 USD. Zmagovalci bodo razglašeni vsakega 10. v novem mesecu; prvi zmagovalci bodo razglašeni 10. marca 2017, zadnji seznam zmagovalcev pa bo razglašen 10. novembra 2017. Več informacij o novi pobudi se nahaja na spletni strani incentive.tizenstore.com.

Razvijalci aplikacij za operacijski sistem Tizen lahko svoje aplikacije tudi monetizirajo, in sicer prek mobilnih oglasov s pomočjo InMobi Ad Software Development Kit (SDK). Več informacij in prenos SDK je na voljo na spletni povezavi developer.tizen.org.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki