marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

S prodajo mobilnikov znamke Samsung do zastonj hiše

Deli z ostalimi

19.10.2006
Objavil: Sašo Mlakar

V Rusiji je poslovni dnevnik Vedomosti pred kratkiim poročal, da sta družbi Samsung in Euroset sklenili zanimivo sodelovanje. Samsung bo s stanovanji nagradil štiri Eurosetove prodajne managerje, ki bodo prodali največ njihovih mobilnikov v naslednjih treh mesecih.

Dodatno pa bo 200 do 300 najboljših prodajnih managerjev Euroseta prejelo denarne nagrade, je še poročal dnevnik.

Samsungove investicije v projekt niso bile razkrite, a Eldar Murtazin, analitik v Mobile Research Group, ocenjuje Samsungove investicije na okoli 4 milijone ameriških dolarjev, še dodaja dnevnik.

Euroset, največji dobavitelj mobilnih naprav v Rusiji, načrtuje prodajo 5200 mobilnikov do konca leta in ocenjuje dohodek na okoli 4 milijarde ameriških dolarjev v letu 2006, kar je za 1,4 milijarde ameriških dolarjev več kot leto prej.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki