marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Samsung KNOX Workspace je na MWC 2015 prejel nagrado za najbolj varen produkt


11.03.2015
Objavil: Dare Gliha

Samsung KNOX Workspace je na MWC 2015 prejel prestižno nagrado v kategoriji "Najboljši produkt ali storitev za zaščito/proti goljufijam". Nagrado, ki jo ob zaključku sejma mobilne telefonije MWC podeljuje zveza GSMA, predstavlja priznanje za najboljšo rešitev ali storitev, ki je bila predstavljena na tekočem kongresu MWC.

Samsung vse od predstavitve celovite varnostne rešitve KNOX pospešeno razvija zmogljivosti mobilne varnosti in tako zagotavlja najnaprednejše varnostne rešitve svojim uporabnikom ter odgovarja na specifične zahteve poslovnih uporabnikov na področju mobilnosti v dinamičnem poslovnem svetu. Novo predstavljeni varnostni sistem KNOX Workspace se ponaša s poenostavljenimi nastavitvami, z najboljšo aplikacijo v svojem razredu ter še okrepljeno zaščito podatkov.

“Pri oblikovanju Galaxy S6 in Galaxy S6 edge smo vedeli, da lepo oblikovan pametni telefon predstavlja le košček mozaika v celotnem procesu," je dejal dr. Injong Rhee, izvršni direktor oddelka za poslovne rešitve v družbi Samsung. “S skupnimi močmi smo zagotovili varnostno platformo, ki je izven ustaljenih okvirjev razmišljanja, je še naprednejša in odgovarja na naraščajoče potrebe IT strokovnjakov in vodilnih kadrov v podjetjih. Z varnostnim sistemom KNOX se bodo poslovni uporabniki hitro prilagodili na eno najbolj varnih mobilnih platform na tržišču, saj je v naših produktih že predložena zaščita strojne in programske opreme proti zlonamernim spletnim napadom. “

Varnostni sistem KNOX Workspace, ki je že naložen na mobilno napravo, je preprosto obvladljiva rešitev za zaščito, ki omogoča zaščito ločenih osebnih in poslovnih podatkov, kar omogoča razvita tehnologija, ki je tako varna, da jo uporabljajo celo v vladnih omrežjih. Samsung KNOX je namreč uspešno prestal tudi stroge akreditacije vlad po svetu in prepričal tudi ameriško, britansko in rusko vlado. Zaposleni se lahko zanesejo na 24/7 zaščito na napravi, ki IT strokovnjakom v resničnem času preko izboljšane mobilne platforme sporoča podatke o morebitnih zlonamernih napadih.

Samsung bo preko programa Samsung Enterprise Alliance (SEAP) z združevanjem MDM (mobile device management) in dobavitelji poslovnih rešitev tudi v prihodnje zagotavljal varen ekosistem za poslovne partnerje. V program SEAP so, med drugimi, vključena podjetja Airwatch (VMware), Blackberry, CA Technologies, Good Technology, MobileIron, Oracle, Salesforce.com in SAP.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki