marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsung izdal Level, novo serijo vrhunskih avdio pripomočkov za mobilne naprave


30.04.2014
Objavil: Thomas Bergant

Samsung Electronics Co., Ltd, je danes predstavil svojo novo serijo vrhunskih slušalk Samsung Level, ki so plod Samsungovih bogatih izkušenj na področju prestižnih avdio naprav. Te slovijo po vrhunskem naravnem zvoku, izjemnem udobju, prenosljivosti in stilski dovršenosti, v vsem tem pa zdaj lahko uživajo tudi uporabniki mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov.

Serijo Level sestavljajo tri vrste slušalk, ki bodo zadovoljile različne potrebe in okuse potrošnikov: Level Over, Level On in Level In. Vse omogočajo prejem dohodnih klicev med poslušanjem različnih vrst zvočnih posnetkov in popolno sozvočje s Samsungovimi vodilnimi storitvami za mobilne naprave.

»Samsung razume, kako pomembna sta glasba in zvok našim uporabnikom,« je povedal J. K. Shin, generalni direktor IT in mobilnih komunikacij pri družbi Samsung Electronics. »S serijo Level smo ustvarili izjemno zbirko avdio opreme z naravnim zvokom, prestižnim dizajnom in optimiziranim nadzorom, ki je namenjena predvsem uporabnikom mobilnih naprav.«

Level Over so Samsungove paradne naglavne slušalke, ki imajo visoko-definiran naraven zvok, udobno ergonomsko obliko, tipke za nadzor na dotik in brezžično povezavo Bluetooth.

50-milimetrski zvočniki z dinamičnim gonilnikom so izdelani iz visokokakovostnega neodima, ki je 30 odstotkov močnejši od običajnih magnetov, zato je zvok bolj globok in naraven. Rob membrane iz bio celuloze preprečuje resonanco med membrano in ohišjem, s tem pa odpravi neželene vibracije. Level Over imajo hibriden tip aktivnega odstranjevanja šumov (ANC), tako v slušalkah kot v mikrofonu, slednji pa pobere zvoke, ki jih sistem blokira, zato lahko uporabniki uživajo v kristalno jasnem zvoku.

Uporabniki si lahko naložijo tudi aplikacijo Samsung Level, bodisi iz trgovine Google Play ali Samsung Apps, ki je namenjena nadgradnji izkušnje s slušalkami Level Over. Z njo uporabniki prilagodijo nastavitve med poslušanjem glasbenih in večpredstavnostnih datotek ali pa ponastavijo zvok s pomočjo naprednega zvokovnega izenačevalnika, ki se imenuje Samsung SoundAlive. SoundAlive omogoča uporabo 3D zvočnih, nizkotonskih in drugih učinkov pri vseh vrstah večpredstavnostnih datotek, od glasbe, filmov, iger, do spletnih posnetkov, ter 25 zvočnih prednastavitev, kot so Pop, Rock, Jazz in celo Concert ali Café. Aplikacija Samsung Level ima še pameten varnostni nadzor, ki preprečuje izgubo sluha zaradi preglasnega zvoka, ter funkcijo za branje besedila na mobilni napravi.

Level On so kompaktne naglavne slušalke, ki ob izjemnem udobju prinašajo še vrhunski zvok, z njimi pa bo užitek poslušanja glasbe na poti neprimerno boljši kot kadarkoli. Slušalke s 40-milimetrsko dvoplastno membrano so zasnovane tako, da poustvarjajo naraven in jasen zvok, ki boža naše bobniče.

Level In so in-ear slušalke, ki prinašajo presunljivo zvočno izkušnjo za vsakršno aktivnost in vse vrste zvočnih datotek. To omogoča zmogljiv trosistemski zvočnik, ki naravno pokrije vse nizke, srednje in visoke tone, ob tem pa jasno loči zvoke in jih naredi polnejše.

Serija Samsung Level bo naprodaj v Sloveniji konec maja. V nekaterih državah pa bo na voljo tudi v Samsungovi spletni trgovini (store.samsung.com).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki