marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

Samsung investira v izdelovalca čipov

Deli z ostalimi

23.05.2006
Objavil: Klemen Sterle

Očitno je tudi Samsung opazil kvaliteto izdelovalca čipov Sandbridge technologies, saj je v to podjetje vložil nič manj kot 15,4 miljonov dolarjev.

Tudi Samsung je očitno vrgel oko na izdelovalca polprevodnikov Sandbridge Technologies. Družba je namreč zaključila za 15,4 milijonov dolarjev poslov, ki jih je prispeval Samsung.

Rešitev Sandbridga - enojen čip, ki porabi malo energije in ima možnost preprogramiranja, je narejena, da nadomesti čipe s fiksnim naborom funkcij v veččipni strojni opremi v brezžičnih napravah, pravi Sandbridge.

Sandbridge je bil ustanovljen leta 2001. Na trg je bolj globalno prodrl poleti 2002 s 14 milijoni dolarjev začetnih investicij. Leto kasneje je podjetje že dobilo več milijonov dolarjev vredno finančno podporo od Siemensa.

Ostala podjetja, ki so še tako ali drugače povezana s podjetjem ali investirajo vanj, so Atlas, Bessmer, Columbia Capital in Doughty Hanson Technology Ventures.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki