marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsung in Rovio sta sklenila partnerstvo in predstavila novo igro Angry Birds


12.03.2012
Objavil: Dare Gliha

Samsung in Rovio sta premierno predstavila igro Angry Birds Space. Igra bo predstavljena na napravi Samsung GALAXY Note, in sicer v Samsung Blogger Lounge v sklopu konference in festivalov South by Southwest (SXSW). Kot uradni partner v predstavitvi bo Samsung na napravi GALAXY Note prvi ponudil priložnost igranja igre Angry Birds Space, še pred uradno predstavitvijo igre.

Igra Angry Birds Space bo predstavljena na napravi Samsung GALAXY Note, ki omogoča izjemna doživetja mobilne zabave. Samsung GALAXY Note je popolna naprava za igranje iger, saj ponuja živ in prostoren 5,3-palčni ekran Super AMOLED HD ter dvojedrni procesor, ki zagotavlja izjemno hitro in tekoče igranje iger.

Da bi proslavili uspešno svetovno predstavitev naprave Samsung GALAXY Note, ki uvaja novo kategorijo mobilne naprave, bodo vsi uporabniki naprav Samsung GALAXY v novi igri prejeli tudi Samsungove posebne ponudbe.

Za vse uporabnike naprav Samsung GALAXY bo v igri Angry Birds Space na voljo ekskluzivna stopnja igre Samsung GALAXY Note. Poleg tega bo vsem uporabnikom naprav Samsung GALAXY preko Samsung Apps in Android Market za tri mesece brezplačno na voljo poseben paket "Danger Zone" s 30 zahtevnimi ravnmi igre, ki je sicer na voljo le kot plačljiva storitev znotraj igre (paket zahtevnostnih stopenj je kompatibilen z operacijskim sistemom Android 2.1 in novejšimi različicami). Ta ekskluzivna ponudba bo na voljo od 22. marca naprej, ko bo lansirana igra Angry Birds Space.

Vsi igralci se bodo še posebej zabavali ob igranju te igrice v vlogi novih likov Angry Birds Space. Enega teh posebnih ptičev – Lazer Bird – uvaja in predstavlja prav podjetje Samsung, ptič pa je poosebljenje značaja Samsung GALAXY Note. Laserski vid tega ptiča spominja na izkušnjo, ko uporabniki gledajo v jasen in velik ekran, njegov laserski napad pa predstavlja visoko zmogljivost naprave. Novi liki v igri Angry Birds Space, vključno z Lazer Bird, imajo edinstvene superherojske moči, ki jim pomagajo v boju proti vesoljskim prašičem in pri njihovi nalogi, da se s svojimi jajci varno vrnejo domov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki