marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Samsung razkril prvi svetovni mobilnik WiBro

Deli z ostalimi

23.11.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Južnokorejski izdelovalec mobilnikov Samsung bo demonstrirtal WiBro (Wireless Broadband, korejska oznaka za Mobile WiMAX) mobilne telefone na razstavi 2005 APEC.

Naprave in aplikacije s področij komunikacij, domačih mrežij, video telefonije, VOD in navigacije bodo prestavljene na razstavi skupaj s Samsungovimi WiBro mobilniki.

Samsung bo razkril prva svetovna WiBro telefona. Medtem, ko se WiBro pripravlja na popolno vgradnjo in uporabo na trgu naslednje leto, bo Samsung postavil na ogled mobilnika H1000 in pa dlančniku podoben model M8000.

H1000 je preklopni mobilnik, ki pa se lahko odpre tako horizontalno kot vertikalno. Ima LCD zaslon 5,6 cm premera in pa Qwerty tipkovnico za boljši izkoristek e-poštnih in internet zmožnosti. H1000 ima tudi dve kameri (2 MP in VGA) in pa TV izhod.

M8000 pa je pametni mobilnik, opremljen s Qwerty tipkovnico za e-poštno uporabo. Samsung bo ponudil tudi WiBro PCMCIA kartico, ki se lahko uporablja v prenosnikih in t.i. tablet računalnikih.

Samsung bo predstavil živo demonstracijo storitev WiBro v vozilu za sodelovanje na APEC IT konferenci s korejskim telekomom (KT) in korejskim mobilnim operaterjem.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki