marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Samsung razkril prvi svetovni mobilnik WiBro

Deli z ostalimi

23.11.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Južnokorejski izdelovalec mobilnikov Samsung bo demonstrirtal WiBro (Wireless Broadband, korejska oznaka za Mobile WiMAX) mobilne telefone na razstavi 2005 APEC.

Naprave in aplikacije s področij komunikacij, domačih mrežij, video telefonije, VOD in navigacije bodo prestavljene na razstavi skupaj s Samsungovimi WiBro mobilniki.

Samsung bo razkril prva svetovna WiBro telefona. Medtem, ko se WiBro pripravlja na popolno vgradnjo in uporabo na trgu naslednje leto, bo Samsung postavil na ogled mobilnika H1000 in pa dlančniku podoben model M8000.

H1000 je preklopni mobilnik, ki pa se lahko odpre tako horizontalno kot vertikalno. Ima LCD zaslon 5,6 cm premera in pa Qwerty tipkovnico za boljši izkoristek e-poštnih in internet zmožnosti. H1000 ima tudi dve kameri (2 MP in VGA) in pa TV izhod.

M8000 pa je pametni mobilnik, opremljen s Qwerty tipkovnico za e-poštno uporabo. Samsung bo ponudil tudi WiBro PCMCIA kartico, ki se lahko uporablja v prenosnikih in t.i. tablet računalnikih.

Samsung bo predstavil živo demonstracijo storitev WiBro v vozilu za sodelovanje na APEC IT konferenci s korejskim telekomom (KT) in korejskim mobilnim operaterjem.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki