marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsung GALAXY S III v petih mesecih presegel 30 milijonov prodanih primerkov


09.11.2012
Objavil: Thomas Bergant

Samsung Electronics Co., Ltd, je objavilo, da je globalna prodaja pametnega mobilnega telefona GALAXY S III v vsega petih mesecih presegla številko 30 milijonov.

GALAXY S III je hipno osvojil srca uporabnikov po vsem svetu. V vsega petih mesecih po začetku prodaje v mesecu maju je Samsungu prinesel nov rekord, na katerega smo zelo ponosni, saj nam daje dodatno motivacijo za snovanje izdelkov, ki jih bodo uporabniki vzljubili. V imenu Samsung Mobile bi se vsem kupcem modela Samsung GALAXY S III najlepše zahvalil za izkazano zaupanje,” je povedal JK Shin, predsednik in vodja oddelka informacijskih tehnologij in mobilnih komunikacij pri Samsungu.

Kako velik mejnik je številka 30 milijonov prodanih primerkov v 150 dneh, priča tudi zelo uspešen predhodnik GALAXY S II, predstavljen leta 2011, ki pa je kljub veliki priljubljenosti v prvih petih mesecih našel “zgolj” 10 milijonov kupcev.

V Samsungu so prepričani, da bodo prodajne številke revolucionarnega modela GALAXY S III v prihodnje še rasle, saj njegova brezplačna nadgradnja operacijskega sistema na različico Android™ 4.1 (Jelly Bean)* prinaša še več pametnih funkcij, ki uporabniku poenostavijo vsakdan. Glavni adut priljubljenega mobilnega telefona je seveda njegov 4,8-palčni HD Super AMOLED zaslon, ki ga odlikujejo izjemne barve ter ostra slika in uporabnikom nudi odlično multimedijsko izkušnjo. Kamera razume geste uporabnika, kar še dodatno poenostavi uporabo telefona in jo naredi kar se da naravno in intuitivno. Zmogljiva strojna zasnova telefona je jamstvo za njegovo hitro delovanje in brezhibno večopravilnost.

Samsung je zavezan k nudenju kar najboljše mobilne izkušnje uporabnikom, zato stalno dela na inovacijah in izboljšavah. Poleg nadgradenj programske opreme lahko uporabniki v prihodnje pričakujejo še boljšo uporabniško izkušnjo. GALAXY S III je po novem dobavljiv z vrsto novih barvnih kombinacij, ki so navdih iskale v naravnih barvah. Nove barvne kombinacije se imenujejo Amber Brown, Garnet Red, Sapphire Black ter Titanium Grey.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki