marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Samsung Galaxy S6 - vse kar mislimo, da vemo

Deli z ostalimi
Samsung Galaxy S6

28.01.2015
Objavil: Andrej Bergant

Samsung bo na kongresu MWC v začetku marca v Barceloni predvidoma predstavil novi Samsung Galaxy S6. Glede na govorice, lahko pričakujemo največjo spremembo oblike do sedaj. Na enem mestu smo zbrali pričakovanja, špekulacije in napovedi za Samsungov prihajajoči model.

Nova oblika
Do sedaj se je serija Galaxy S oblikovno spreminjala znotraj okvirjev prvotnega designa Galaxy S telefonov. Za Galaxy S6 pa se govori, da bo imel povsem novo in modernejšo obliko. Izšel naj bi v dveh različicah, prvi v povsem kovinskem ohišju, s fiksno baterijo, ki jo ni mogoče zamenjati. Drugi, ki naj bi se imenoval S6 Edge, pa naj bi bil v kovinsko plastično kombinaciji in bolj podoben modelu Note 4.

Ukrivljen zaslon
Samsung naj bi nadaljeval z zasloni, ki imajo ukrivljen rob. Ali bosta ukrivljeni obe stranici ali samo ena, kot na modelu Galaxy Note Edge še ni znano. Sicer pa naj bi bil zaslon nekoliko večji - 5,5 palčni zaslon z ločljivostjo 1440 x 2560 pik.

Kamera z 20 megapiksli
Govori se o povsem novi kameri, ki naj bi imela 20 megapikslov ter optični stabilizator slike. Sprednja kamera pa bo predvidoma imela 5 megapikslov.

Ne bo več odporen na vlago
Samsung Galaxy S5 se je ponašal z IP oznako 67. IP67 pomeni odpornost na prašne delce ter, da telefon zdrži 30 minut pod vodo do globine 1 metera. V želji po zmanjšanju stroškov, prihajajoča telefona menda ne bosta več odporna na vlago in prah. IP oznako naj bi v prihodnje obdržali le še Samsugovi telefoni za aktivne.

Boljši procesor in več RAMa
Že nekaj časa se govori o tem, da bo prihajajoči Galaxy S6 poganjal Snapdragon 810. O različnih težavah tega procesorja v razvoju smo že pisali. Nove govorice pa kažejo tudi na večjo količini delovnega pomnilnika. Odvisno od konfiguracije, naj bi novi Galaxy S6 imel 3 ali 4 GB RAMa.

fotografije
Samsung Galaxy S6
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki