marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Novi S60 Feature Pack 1 za tretjo generacijo Symbian mobilnikov

Deli z ostalimi

28.10.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Na sejmu Symbian Smartphone Show v Londonu je bil predstavljen novi S60 Feature Pack 1 - funkcijski paket za tretjo generacijo operacijskega sistema Symbian. Zadeva ponuja nove funkcije, ki še dodatno obogatijo že znano platformo in tako še izboljša uporabnikove izkušnje z brskanjem po spletu, lokacijskimi zmožnostmi in z upravljanjem naprave.

Omenjeni paket je že pripravljen za proizvajalce Symbian telefonov. Na sejmu so pokazali tudi tri koncesionarje, ki so že razkazovali naprave z nameščenim paketom.

Posamezen brskalnik sedaj podpira popolne spletne in "mobilno" optimizirane vsebine. Brskanje po spletu je bolj očarljivo z raznolikimi funkcijami, kot so samodejno zapolnjevanje, upravnik gesel in lebdečo orodno vrstico, ki omogoča hiter in preprost dostop do največkrat uporabljenih funkcij. Napredno upravljanje naprav omogoča poslovnežem oddaljeno upravljanje aplikacijskih dodatkov. Polnofunkcijska lokacijska oprema pa omogoča učinkovito ustvarjanje lokacijskih rešitev.

Paket vsebuje tudi nekaj novih praktičnih funkcij, vključno z avdio sporočili, video zvonenji, animiranimi ohranjevalniki zaslona in mnogokratnimi alarmi. Nove aplikacije, ki bodo izdelane za Feature Pack 1, bodo delovale tudi na ostalih mobilnikih z operacijskim sistemom Symbian 3rd Edition.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki