marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNemčija prisilila Apple da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

članki

Novi S60 Feature Pack 1 za tretjo generacijo Symbian mobilnikov

Deli z ostalimi

28.10.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Na sejmu Symbian Smartphone Show v Londonu je bil predstavljen novi S60 Feature Pack 1 - funkcijski paket za tretjo generacijo operacijskega sistema Symbian. Zadeva ponuja nove funkcije, ki še dodatno obogatijo že znano platformo in tako še izboljša uporabnikove izkušnje z brskanjem po spletu, lokacijskimi zmožnostmi in z upravljanjem naprave.

Omenjeni paket je že pripravljen za proizvajalce Symbian telefonov. Na sejmu so pokazali tudi tri koncesionarje, ki so že razkazovali naprave z nameščenim paketom.

Posamezen brskalnik sedaj podpira popolne spletne in "mobilno" optimizirane vsebine. Brskanje po spletu je bolj očarljivo z raznolikimi funkcijami, kot so samodejno zapolnjevanje, upravnik gesel in lebdečo orodno vrstico, ki omogoča hiter in preprost dostop do največkrat uporabljenih funkcij. Napredno upravljanje naprav omogoča poslovnežem oddaljeno upravljanje aplikacijskih dodatkov. Polnofunkcijska lokacijska oprema pa omogoča učinkovito ustvarjanje lokacijskih rešitev.

Paket vsebuje tudi nekaj novih praktičnih funkcij, vključno z avdio sporočili, video zvonenji, animiranimi ohranjevalniki zaslona in mnogokratnimi alarmi. Nove aplikacije, ki bodo izdelane za Feature Pack 1, bodo delovale tudi na ostalih mobilnikih z operacijskim sistemom Symbian 3rd Edition.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki