marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Novi S60 Feature Pack 1 za tretjo generacijo Symbian mobilnikov

Deli z ostalimi

28.10.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Na sejmu Symbian Smartphone Show v Londonu je bil predstavljen novi S60 Feature Pack 1 - funkcijski paket za tretjo generacijo operacijskega sistema Symbian. Zadeva ponuja nove funkcije, ki še dodatno obogatijo že znano platformo in tako še izboljša uporabnikove izkušnje z brskanjem po spletu, lokacijskimi zmožnostmi in z upravljanjem naprave.

Omenjeni paket je že pripravljen za proizvajalce Symbian telefonov. Na sejmu so pokazali tudi tri koncesionarje, ki so že razkazovali naprave z nameščenim paketom.

Posamezen brskalnik sedaj podpira popolne spletne in "mobilno" optimizirane vsebine. Brskanje po spletu je bolj očarljivo z raznolikimi funkcijami, kot so samodejno zapolnjevanje, upravnik gesel in lebdečo orodno vrstico, ki omogoča hiter in preprost dostop do največkrat uporabljenih funkcij. Napredno upravljanje naprav omogoča poslovnežem oddaljeno upravljanje aplikacijskih dodatkov. Polnofunkcijska lokacijska oprema pa omogoča učinkovito ustvarjanje lokacijskih rešitev.

Paket vsebuje tudi nekaj novih praktičnih funkcij, vključno z avdio sporočili, video zvonenji, animiranimi ohranjevalniki zaslona in mnogokratnimi alarmi. Nove aplikacije, ki bodo izdelane za Feature Pack 1, bodo delovale tudi na ostalih mobilnikih z operacijskim sistemom Symbian 3rd Edition.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki