marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Rožnati Samsung Touchwiz SGH-F480 za praznik zaljubljencev

Deli z ostalimi

30.01.2009
Objavil: Dare Gliha

Samsung je sporočil, da je njegov priljubljeni mobilni telefon Touchwiz SGH-F480 odslej na voljo tudi v ekskluzivni rožnati barvi, namenjeni nežnejšemu spolu. Samsung je ob predstavitvi novega modela Touchwiz SGH-F480 dodobra premešal karte na zelo konkurenčnem trgu mobilnikov z zaslonom, občutljivim na dotik, kjer svojo vodilno vlogo potrjuje z inovativnimi napravami, ki združujejo izjemno oblikovanje in napredno tehnologijo.

Samsung Touchwiz SGH-F480 je prvi iz serije lani predstavljenih mobilnih telefonov z inovativnim uporabniškim vmesnikom, ki prinaša več zabave, enostavnejšo uporabo in naprednejše možnosti personalizacije. Hitra in enostavna funkcija »povleci in spusti« uporabniku omogoča takojšen dostop do priljubljenih aplikacij in orodij. Edinstven izbor pripomočkov ponuja popolno prilagodljivost domačega zaslona z informacijami, kot so ura, koledar, fotografije ali rojstnodnevni opomnik, ter aplikacijami, kot sta radijski in MP3-predvajalnik. Samsungova na dotik občutljiva tehnologija daje uporabniku prijetno povratno informacijo pri izbiri in premikanju objektov na zaslonu.

Po dimenzijah se SGH-F480 lahko primerja s kreditno kartico, eleganten videz, ki mu ga daje brušena kovina, pa izžareva njegove tehnične zmogljivosti. Kljub samo 11,6 mm debeline je v SGH-F480 na voljo vsa večpredstavna tehnologija, ki jo uporabniki od Samsunga pričakujejo. Vgrajenih ima 240 MB pomnilnika, ki ga je s pomnilniškimi karticami microSD mogoče razširiti za 8 GB. Tu je še radijski sprejemnik ter zmogljiv fotoaparat s samodejnim ostrenjem in ločljivostjo 5 milijonov točk, stabilizatorjem slike in funkcijo prepoznavanja obrazov. SGH-F480 je bil tudi prvi telefon s funkcijo »smile shot«, ki zazna nasmeh na obrazu osebe v kadru in jo samodejno fotografira.

Za hiter dostop do interneta uporablja tehnologijo HSDPA (do 7,2 Mb/s), vmesnik USB 2.0 omogoča hitrejše pretakanje podatkov med telefonom in računalnikom, na voljo pa je tudi Bluetooth različice 2.0.

Samsung Touchwiz SGH-F480 v posebni rožnati izvedbi je že na voljo tudi v Sloveniji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki