marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Podjetje RIM razkrilo nove barve za BlackBerry Pearl

Deli z ostalimi

08.10.2007
Objavil: Borut Groboljšek

RIM (Research In Motion) je razril tri nove barve za popularni »Biser« - modro, rdečo (barva sončevega zahoda) in bledo zlato. Nove barve bodo zaenkrat na voljo le uporabnikom pri T-Mobile ZDA.

V podporo novi ponudbi v prodajnem asortimanu BlackBerry naprav bo T-Mobile predstavil tudi nov dostopen in cenovno ugoden paket namenjen vsem uporabnikom BlackBerry. Za 9,99 dolarja mesečno bo uporabnikom na voljo paket z neomejeno uporabo e-poštnih storitev, ki omogočajo dostop do priljubljenih poštnih storitev kot so Yahoo, Gmail …

Pearl nudi tudi večpredstavnostne funkcije kot so kamera in glasbeni predvajalnik, poleg tega pa podpira tudi t.i. myFaves kar uporabniku omogoča dostop z enim dotikom do petih priljubljenih oseb. Torej je klic, SMS, MMS ali e-pošta priljubljeni osebi oddaljena le »klik«.

Ključne lastnosti BlackBerry Pearla vključujejo:

 • vgrajeni priljubljeni odjemalci za pomenke: AOL, Yahoo! Messenger, Gmail Talk in ICQ
 • vgrajena kamera z bliskavico
 • večpredstavnostni predvajalnik s podporo za slike, video in glasbo
 • internetni brskalnik
 • SureType tipkovnica
 • navigacijski biser
 • od govornika neodvisna prepoznava glasu in glasovno klicanje
 • Bluetooth
 • delovanje na štirih frekvenčnih področjih in podpora EDGE
 • barvni zaslon z 240 x 260 točkami
 • stereo izhod za slušalke in dodeljene tipke za glasnost
 • podpora microSD pomnilniškim karticam
 • fotografije
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki