marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

RIM in Eatoni Ergonomics bosta sodelovala pri tehnologiji predvidevanja pisanja

Deli z ostalimi

22.10.2007
Objavil: Borut Groboljšek

Research In Motion in Eatoni Ergonomics sta se dogovorila, da bosta sodelovala pri razvoju nove generacije predvidljivega vnosa pri tipkovnicah z zmanjšanim številom tipk (kot so na primer pri mobilnih telefonih).

Kot del novega partnerstva je Eatoni RIMu odstopil njihov patent št. 6 885 317 (»patent 317«), v zameno pa je RIM dokapitaliziral podjetje Eatoni.

Novo partnerstvo med podjetjema temelji na poravnavi vezani na deklarativno sodbo v zvezi s patentom 317 (RIM je spodbijal veljavnost patenta, v nasprotni tožbi pa je Eatoni RIM očital kršenje patentnih pravic). Stranki sta se srečali po določilih sodne mediacije, kjer sta našli skupne cilje in sledil je dogovor.

Na podlagi novega sodelovanja so bili zahtevki s strani RIMa in Eatonia obojestransko umaknjeni še preden je bilo o obeh zahtevkih odločeno. Podjetji sta se dogovorili, da so ostale podrobnosti v zvezi s poravnavo zaupne.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki