marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Remote Play je sedaj na voljo za serijo Xperia Z3


30.10.2014
Objavil: Dare Gliha

Po predstavitvi serije Xperia Z3 na sejmu IFA v Berlinu Sony Mobile Communications (Sony Mobile) in Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) predstavljata PS4 Remote Play za Xperia Z3, Xperia Z3 Compact in Xperia Z3 Tablet Compact.

Lastniki pametnih telefonov in tabličnih računalnikov serije Xperia Z3 lahko prenesejo aplikacijo PS4 Remote Play in pričnejo z igranjem svojih najljubših PlayStation 4 iger kjerkoli doma na svojem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z brezžičnim kontrolerjem DUALSHOCK 4 preko domačega Wi-Fi-ja. Najnovejši dodatek družini PS4 Remote Play nudi igralcem še več možnosti za oddaljeno igranje PS4 iger; stran od televizorja, za tiste trenutke, ko televizor ni na voljo.

Kot dodaten bonus, po pozitivnem sprejemu PS4 Remote Playja za serijo Xperia Z3, bosta Sony Mobile in SCE prinesla v naslednjih tednih to inovativno funkcijo seriji Xperia Z2. Xperia Z2 in Xperia Z2 Tablet se bosta kmalu lahko povezala s PS4 in nudila PS4 Remote Play; tako se lahko uporabniki serije Xperia Z2 pripravijo na akcijo. Več informacij o PS4 Remote Play za serijo Xperia Z2 bo na voljo v prihajajočih tednih.

PS4 Remote Play je na voljo tudi za PlayStation Vita in PlayStation TV, ki bosta v Evropi na voljo od novembra 2014. Kakorkoli, pametni telefoni in tablični računalniki serij Xperia Z3 in Xperia Z2 bodo edini, ki bodo nudili to edinstveno doživetje igranja.

Da bo PS4 Remote Play še enostavnejši je na voljo nabor različne dodatne opreme in načinov za povezovanje in igranje – naj gre za uporabo GCM10 (Game Control Mount), vašega Xperia Z3 in DUALSHOCK 4 brezžičnega kontrolerja ali pa za nastavitev Xperia Z3 Tablet Compact kot zaslon na Bluetooth postajo z zvočniki BSC10.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki