marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

slikaApple na letošnji konferenci WWDC najavil kopico novosti
05.06.2019

Apple je na letošnji konferenci WWDC najavil kopico, predvsem programskih novosti, pri strojni opremi pa so predstavili nov najzmogljivejši računalnik Mac Pro ter nov zaslon Pro Display XDR, katerima skupni imenovalec je predvsem visoka začetna cena.

članki

Britanski studio načrtuje mobilno "limonado"

Deli z ostalimi

20.12.2005
Objavil: Dare Gliha

Britanski studio načrtuje snemanje prve nadaljevanke ("limonade"), ki bo namenjena za spremljanje na mobilnih telefonih. Pet minutna Brick-it, kot se bo nadaljevanka imenovala, se bo snemana dnevno in nato predvajala preko GPRS in 3G-omrežja.

Nadaljevanka prihaja iz studia Farringdon Road Films, režiser Henry Mason pa je ob tej priložnosti dejal, da nadaljevanka predstavlja velik korak naprej k ustvarjanju mobilnih vsebin. "Napisana in posneta samo za mobilnike, je nova "limonada" zanimiva in bo gledalce hitro pritegnila, saj bodo lahko nadaljevanko spremljali, kjerkoli se bodo nahajali in to takoj, ko bodo imeli pet minut prostega časa. To je vsekakor prihodnost zabave," je še dejal.

Trenutno za distribucijo še ni podpisanih pogodb, studio pa je že angažiral nekaj vzhajajočih mladih zvezd, ki so svoje izkušnje nabirale v filmih kot sta Harry Potter in EastEnders.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki