marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

slikaAli tudi Sony razmišlja o zložljivem mobilniku?
10.07.2019

Na spletu so se pojavile govorice, da tudi Sony načrtuje zložljivi mobilnik, ki pa bi za razliko od konkurence imel rolo zložljiv zaslon. Koncept je pred časom na sejmu CES predstavil LG s svojim prvim zložljivim 65 palčnim rolo televizorjem serije R.

slikaProdanih že več kot 10 milijonov telefonov serije Huawei P30 v 85 dneh
08.07.2019

Do 20. junija je v rekordnih treh mesecih Huawei po vsem svetu prodal več kot 10 milijonov naprav serije P30. Mejnik je bil presežen 62 dni prej kot lani z napravami serije P20. Razveseljiv pa je tudi podatek, da je Huawei od začetka leta pa do 30. maja na trge poslal že 100 milijonov pametnih telefonov.

slikaRiltok: mobilni bančni trojanski konj išče nove žrtve v Evropi
05.07.2019

Raziskovalci družbe Kaspersky so odkrili nove različice mobilne zlonamerne programske opreme Riltok, ki uporabnikom krade denar. Ta je bila prvič opažena sredi leta 2018 v Rusiji, danes pa širi ozemlje svojih tarč na celoten svet. Kot prve cilja evropske države; zakrito kot priljubljeno storitev so jo že opazili v Franciji, Italiji in Veliki Britaniji.

članki

Nokia N96 se bo začela prodajati prvega oktobra

Deli z ostalimi

19.08.2008
Objavil: Sašo Mlakar

Če ste se naveličali ostro zaobljenih robov in občutka, da držite v rokah opeko, potem boste lahko kmalu svojo Nokio N95 zamenjali za Nokio N96. Prvega oktobra bo Nokia namreč pričela prodajati Nokio N96 v Veliki Britaniji pri vseh operaterjih, omenjen pa ni zgolj operater O2.

Ali pa Nokia tako kaže zobe in so se odločili, da svojega paradnega konja ne bodo ponudili operaterju, ki prodaja iPhone … To je seveda malo verjetno, a vseeno uporabniki storitev operaterja O2 ne bodo mogli kupiti Nokie N96 po subvencionirani ceni.

Nokia N96 se bo poizkušala kosati z Applovim iPhonom, vsaj dokler Nokia ne bo na trg poslala svojega težko pričakovanega modela 5800, bolj poznanega pod imenom Tube. Naj vas spomnimo, to bo prvi Nokiin mobilnik, ki bo imel nameščen operacijski sistem S60 Touch, od katerega vsi veliko pričakujemo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki