marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Proč z nadležnimi reklamami


29.09.2014
Objavil: Dare Gliha

Povprečno gospodinjstvo na leto zavrže vsaj 100 kilogramov oglasnega papirja. Večine namreč niti ne pregleda. Mladi kreativci ponujajo rešitev z enostavno in interaktivno oglasno vsebino.

Brezplačna aplikacija flyers2go je prilagojena vsakemu posamezniku posebej. Veliko večino ljudi že samo misel na reklame ubija, kaj šele ko zagledaš e-poštni predal poln reklamnih sporočil ali del vsakdanjika, ko prideš iz službe in zagledaš poln nabiralnik oglasnih letakov. Ne moreš si izbrati kaj bi želel prejemati in kaj ne, imaš le možnost da dobiš vse ali nobene.

Velikokrat se zgodi, da bi želel iti na zabavo, stand-up komedijo, kakšno prireditev in enostavno ne veš kje se kaj odvija. Najdi akcije, novosti, prireditve, zabave, razne trgovine, turizem, računalniško opremo in ostale ponudbe za izdelke ter storitve v aplikaciji flyers2go. Prednost aplikacije flyers2go je tudi ta, da si sam izbereš kaj želiš prejemati in prejemaš le to, kar si sam želiš.

Brez nadležnih reklam, brez oglasov in nepomembnih informacij, samo reklame in novosti, ki jih želite prejemati in so v vašem interesu. V aplikaciji flyers2go je vse jasno označeno, kaj ste že pregledali in kaj še ne in ali gre za letak ali katalog. Skratka aplikacija poskrbi da je enostavno, preprosto uporabno in vedno pri roki, da lahko preverite aktualno ponudbo. Nič več odpadnega papirja in polnega koša smeti ali skrbi, da je potrebno reklame nesti v koš, saj vse kar poteče se v aplikaciji samodejno izbriše in vam prihrani vaš čas.

Pregled letaka je lahko hiter, enostaven, preprost hkrati pa vam ponuja možnost, da ga lahko delite s prijatelji in družino ter vse obvestite, kje lahko ugodno nakupujejo, se zabavajo, potujejo, se razvajajo,...

Aplikacija se na novo uvaja na trgu in iz dneva v dan izboljšuje, saj nam uporabniki sporočajo, katere stvari bi želeli imeti še boljše in kaj jim ni všeč. Končno je na prvem mestu uporabnik in njegova uporabniška izkušnja ter prilagajanje njegovim potrebam.

Inovacija flyers2go omogoča, da se izognete nadležnim reklamam in si izberite novosti, letake, reklame, ki vas zanimajo.

Ekipo razvijalcev flyers2go sestavljajo študentje, ki želijo ponuditi nekaj novega, inovativnega in hkrati poskrbeti tudi za naravo in okolje.

Zaenkrat je na voljo mobilna aplikacija za pametne naprave Android in sicer v Android Google Play trgovini pod imenom »flyers2go«, hkrati pa je na voljo spletna verzija in verzija za vse ostale mobilne naprave na povezavi flyers2go.eu

Za reklame se porabi veliko papirja, posledično se poseka veliko dreves in s tem škodujemo okolju. Poskrbimo, da se bo naš planet počutil boljše mi pa bomo na njem uživali.

Več o projektu lahko izveste na njihovi spletni strani flyers2go.eu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki