marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrvi pametni telefon s petimi zlatimi oznakami DXOMARK 2024
18.03.2024

HONOR je s svojim najnovejšim modelom pametnega telefona Magic6 Pro ponovno na novo definiral meje segmenta prvokakovostnih pametnih telefonov. HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih ocen.

slikaApple je določil čas za dostop do alternativnih trgovin z aplikacijami po izstopu iz EU
15.03.2024

Apple je končno razkril, kakšna je napovedana politika “gone for too long” (politika predolgega odhoda) do uporabnikov, ki so si naložili aplikacije izven trgovine AppStore in zapustijo Evropsko unijo. To obdobje je sedaj točno določeno, in sicer 30 dni.

slikaTelefon z Androidom lahko sedaj uporabljate kot kamero v operacijskem sistemu Windows 11
13.03.2024

Najnovejši dodatek k programu Windows Insider je možnost uporabe telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android kot spletne kamere. Uporabniki Windows 11, ki so vključeni v program Insider, lahko zdaj med videokonferenčnimi sejami kot spletno kamero uporabljajo vse telefone ali tablične računalnike z operacijskim sistemom Android 9.0 in novejšim.

slikaApple je imel sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov v letu 2023
11.03.2024

V novem poročilu družbe Counterpoint Research je navedeno, da je imel Apple leta 2023 sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov, kar se je zgodilo prvič. Preostala tri mesta v prvi deseterici je zasedel Samsung.

članki

Priznani slovenski ilustrator poslikal avto za Huawei


19.07.2018
Objavil: Thomas Bergant

Mitja Bokun, nagrajeni ilustrator in svetovno priznani umetnik, je tokrat ustvarjal malo drugače. Na eksluzivnem dogodku v ljubljanskem BTC-ju je za Huawei Slovenija poslikal avto, ki ga vozi Uroš Miklavčič, Huawei Tech Genius.

Huawei Tech Genius je komunikacijska platforma, ki deluje predvsem na kanalu YouTube in želi skozi privlačne video vsebine uporabnikom vedno znova prikazovati, kaj premorejo naprave Huawei. Gre za del nove platforme huaweiforum.si, s katerim se blagovna znamka želi še bolj približati končnim uporabnikom.

Ste opazili pisane vloge?
V kolikor spremljate razvoj Huaweija v Sloveniji, ste verjetno opazili divje vsebine, ki jih ponuja njihov YouTube kanal. Vsekakor je vredno na zemljevid spremljanja družbenih medijev postaviti kanal, ki je navdušil tudi s skokom iz letala, ob čemer je Uroš Miklavčič, Huawei Tech Genius telefon Huawei P20 Pro držal kar v roki! Miklavčič je v svetu tehnologije že več let znan kot strokovnjak mobilne tehnologije, avtor številnih recenzij mobilnih telefonov, sovoditelj tehnološkega podcasta Apgrajd, bloger, vloger in še veliko več. Tokrat se bo ukvarjal s popolnoma novim projektom, kjer bo za Huawei ustvarjal različne vsebine na področju Slovenije, Srbije in Hrvaške. Kot kreativni navdušenec in ljubitelj adrenalina se Urošu pridružuje tudi Peter Jenko, ki ga bomo imeli priložnost spoznati tudi pred kamero. Vabimo vse zainteresirane, da se pridružijo mladi skupini tehnoloških navdušencev na novem forumu Huawei preko povezave ali pa se naročijo na sveže vsebine na kanalu YouTube: Huawei Mobile Si.

Ilustrator, ki vedno navduši
Bokun je ploden umetnik, ki slovi predvsem po portretih, nakitu, kozmetičnih in modnih ilustracijah ter slikah znanih osebnosti. Sodeloval je z najbolj priznanimi globalnimi revijami, televizijskimi oddajami in največjimi blagovnimi znamkami na svetu. “Na leto naslikam ali skiciram več kot 500 ilustracij. To kar delam imam rad in vidim nešteto možnosti. Neverjetno je, kako se ljudje odzivajo na moje delo in vesel sem, da je zadovoljstvo obojestransko,” je povedal Bokun.

Dogodek, namenjen druženju in delitvi dobre volje vseh navdušenih uporabnikov naprav Huawei je okronal sončen dan in prijetno ohlajeno pivo iz kombija. Ta se je pod blagovno znamko Beer Bulli letošnje poletje podal na poletno misijo deljenja dobre volje. Tudi v projektu nastajanja in prenove tega imenitnega vozila / bara je sodeloval Bokun, ki svojo umetniško žilico deli z največjimi marketinškimi uspehi pri nas.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki