marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Prihod Samsunga Ativ S na prodajne police domnevno šele 2013

Deli z ostalimi

05.12.2012
Objavil: Janez Lukan

Ko je bil Samsung Ativ S predstavljen konec avgusta, se je marsikomu zaradi te Windows Phone 8 naprave pocedila slina. Tisti, kateri je pripravil cvenke in čakal na sredino novembra, ko naj bi naprava prispela na prodajne police, se je lahko le obrisal pod nosom, saj je Samsung rok prihoda Ativ S-a vsaj v Veliki Britaniji prestavil na prvi teden decembra.

Upi, da je to res, pa se sedaj razbljinjajo, saj naj bi se po zadnjem poročanju vira Sam Mobile telefon v evropi pojavil šele v začetku 2013. Kaj se dogaja v korejskem taboru ne vemo, vemo pa, da je sedaj uradni prihod Windows Phone 8 "viteza" na tržišče popolnoma v zraku. Nedavno je britanska spletna trgovina Expansys napovedala prihod Ativ S-a na dan 13. decembra, ker pa je datum prihoda zaradi dobaviteljev prej že večkrat prestavila, bomo to trditev jemali z zrnom soli.

Samsung Ativ S je nedvomno eden boljših pametnih telefonov ki jih poganjajo Windows Phone 8, prestavljanje njega prihoda pa je lahko le poleno na ogenj že tako jeznih potrošnikov, kateri verjamemo, telefon že težko pričakujejo. Ni zavajanje če trdimo, da je vredno držati prekrižane prste za prihod mobilnika v decembru, kot je sprva navajal Samsung, vse, kar bo trajalo dlje, pa je za Samsung velika izguba, saj se bodo navdušenci Windows Phone 8 platforme začeli spogledovati s konkurenco, ki jo imata Nokia z modeloma Lumia 820 in 920, ter HTC s svojima 8x in 8S.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki