marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

slikaSamsung zapira oddelek za izdelovanje čipov po meri
06.11.2019

Samsung že od leta 2016 in mobilnika Galaxy S7 uporablja lastne čipe Exynos, ki temeljijo na v hiši razvitih jedrih Mongoose. Očitno pa se sedaj to spreminja, saj iz Austina v Texasu prihaja novica, da podjetje zapira oddelek ter s tem odpušča okoli 300 zaposlenih.

slikaHuawei se je odzval na obtožbe ameriškega predstavnika na forumu za kibernetsko varnost
04.11.2019

Huawei je neutemeljene obtožbe na račun zaupljivosti podjetja, ki jih je na 5. Evropskem forumu za kibernetsko varnost v Katovicah na Poljskem izrekel uradnik ameriškega zunanjega ministrstva, označil za popoln »nesmisel«.

članki

Prihajajoči LG V20 bo prvi Nougat Android

Deli z ostalimi

12.08.2016
Objavil: Mitja Zupančič

Pri LG-ju bodo v mesecu septembru predstavili model V20. Bo pa to eden izmed prvih mobilnikov z Androidom različice 7.0, pod kodnim imenom - Nougat.

Mobilnik bo naslednik modela V10. Imel bo prav tako dvojni zaslon in dvojno selfie kamero. Drugih podatkov zaenkrat ni. Znano pa je, da bo predstavljen pred izvirnimi Googlovimi Nexusi, ki so ponavadi prvi mobilniki z najnovejšo različico Googlovega Androida. Malce nenavadno za Google, a LG je že potrdil to novico.

LG je v preteklosti sestavil številne Nexuse, vključno z Nexus 4, 5 in 5X. Kljub relativno nizkim cenam Nexusov (5X je recimo manj kot 300 eur), pa podjetji kot sta LG in Huawei za voljo dobrega sodelovanja z Googlom reskirata njihove zaslužke.

Z modelom V20 pa so korejci na zmagovalnem konju. Imel bo najnovejši operacijski sistem in se bo prodajal s precej boljšim zaslužkom (mobilnik bo v rangu 600 dolarjev).

Glede na to, da je bil V10 ena izmed redkejših svetlih točk LG-ja, bi znal V20 svetiti še malce močneje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki