marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Prihajajoči LG V20 bo prvi Nougat Android

Deli z ostalimi

12.08.2016
Objavil: Mitja Zupančič

Pri LG-ju bodo v mesecu septembru predstavili model V20. Bo pa to eden izmed prvih mobilnikov z Androidom različice 7.0, pod kodnim imenom - Nougat.

Mobilnik bo naslednik modela V10. Imel bo prav tako dvojni zaslon in dvojno selfie kamero. Drugih podatkov zaenkrat ni. Znano pa je, da bo predstavljen pred izvirnimi Googlovimi Nexusi, ki so ponavadi prvi mobilniki z najnovejšo različico Googlovega Androida. Malce nenavadno za Google, a LG je že potrdil to novico.

LG je v preteklosti sestavil številne Nexuse, vključno z Nexus 4, 5 in 5X. Kljub relativno nizkim cenam Nexusov (5X je recimo manj kot 300 eur), pa podjetji kot sta LG in Huawei za voljo dobrega sodelovanja z Googlom reskirata njihove zaslužke.

Z modelom V20 pa so korejci na zmagovalnem konju. Imel bo najnovejši operacijski sistem in se bo prodajal s precej boljšim zaslužkom (mobilnik bo v rangu 600 dolarjev).

Glede na to, da je bil V10 ena izmed redkejših svetlih točk LG-ja, bi znal V20 svetiti še malce močneje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki