marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Pri Tušmobilu pozdravili 230.000 uporabnika

Deli z ostalimi
Tušmobil

25.05.2012
Objavil: Dare Gliha

Iz operaterja Tušmobil so sporočili, da so dosegli mejo 230.000 uporabnikov njihovih storitev. Pri podjetju z uporabljenimi 510-imi baznimi postajami danes pokrivajo že 98,03 % prebivalstva, kakovost pa dodatno zagotavljajo z najmanjšim številom uporabnikov na bazno postajo med vsemi operaterji.

Tušmobil nadaljuje rast in ostaja najhitreje rastoči slovenski mobilni operater. Včeraj so tako pozdravili 230.000. uporabnika. »V strukturi uporabnikov se povečuje delež tako naročnikov kot predplačnikov, kjer smo konec leta 2011 presegli 10 % tržnega deleža na slovenskem trgu, in še vedno rastemo,« pojasnjujejo v Tušmobilu. Tako nadaljujejo konstantno rast od leta 2010, ko so dosegali 7,9 % slovenskega trga. »Uspeh lahko pripišemo inovativni ponudbi uporabniških storitev in paketov, kjer izstopajo naročniška paketa FREE in MINGL ter predplačniški paket Tušmobil MINI,« še dodajajo.

Poleg tega pa je pomemben faktor uspešnosti tehnološko najsodobnejše in do okolja najprijaznejše lastno mobilno omrežje v Sloveniji s 510 baznimi postajami in z 98,03–% pokritostjo prebivalstva. Samo v prvih štirih mesecih so vključili kar 27 novih baznih postaj in s tem še okrepili lastno omrežje. »Naše omrežje smo nadgradili z najsodobnejšo tehnologijo 3G+. Porok zadovoljstva naših uporabnikov je tudi njihovo število na bazno postajo, ki je pri nas najnižje med vsemi ponudniki na trgu. To zagotavlja visoko stopnjo kakovosti in hitrosti storitev,« razlagajo v Tušmobilu.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki