marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Pri Simobilu Eva Aljančič poleg marketinga prevzema tudi vodenje prodaje


07.11.2012
Objavil: Dare Gliha

Eva Aljančič, dosedanja direktorica marketinga v Si.mobilu, z današnjim dnem prevzema tudi vodenje sektorja prodaje in tako postaja direktorica marketinga in prodaje. Namen združitve obeh sektorjev je skrajšati čas od produkta do trga in se s tem še približati uporabnikom ter jim zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo.

Po tem ko je Boštjan Škufca Zaveršek, dosedanji direktor prodaje, s 15. oktobrom nasledil Milana Zaletela in postal član uprave za finance, so se v Si.mobilu odločili še tesneje povezati oddelka marketinga in prodaje. Člani uprave verjamejo, da bo Aljančičeva s svojim poznavanjem marketinga ter produktov in zdajšnjih procesov v prodajo prinesla svež veter in Si.mobil še tesneje povezala s svojimi uporabniki ter jim tako zagotovila najboljšo uporabniško izkušnjo.

Kot del vodstvene ekipe je bila Eva Aljančič udeležena pri vseh ključnih strateških projektih Si.mobila. Z uspešnim implementiranjem inovativne in skrbno premišljene marketinške strategije, ki je nastala pod Evinim okriljem v letu 2010, je Si.mobil naredil velik preskok in tako danes uspešno nagovarja tri izbrane ključne ciljne skupine: mlade, rezidenčne uporabnike in poslovno javnost. Ob tem Si.mobil danes ni več le mobilni operater. Postal je ponudnik celostnih komunikacijskih rešitev, ki na poslovnem trgu nastopa s celovitimi poslovnim rešitvami, ki delujejo pod blagovno znamko Si.mobilova Popolna pisarna.

»Eva prevzema odlično postavljeno prvo bojno linijo Si.mobila in prepričan sem, da bo z združitvijo uspela maksimizirati tudi predprodajne priprave od produkta do trga. Čas, ki ga imamo danes za idealno predstavitev produkta ali storitve, je namreč vse krajši, pričakovanja naših uporabnikov pa vse večja. Prepričan sem, da bo Si.mobil s takšno ekipo ostal najuspešnejši slovenski mobilni operater, ki že več kot 5 let pridobiva največ novih-aktivnih uporabnikov«, je ob imenovanju Eve za direktorico marketinga in prodaje dejal Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobila.

Eva Aljančič je ob imenovanju poudarila: »Moj ključni cilj je, da Si.mobil ostane najbolj zaželena izbora med vsemi slovenskimi mobilnimi operaterji. Marketing in prodaja predstavljata motor delovanja podjetja, zato je izrednega pomena, da vodja sektorja zmore in zna usklajevati tako dolgoročne kot kratkoročne cilje, pri svojem razmišljanju pa vedno načrtuje dva koraka naprej. Prepričana sem, da bomo v Si.mobilu s še tesnejšo povezavo oddelkov marketinga in prodaje znali še boljše prisluhniti uporabnikom in da bomo na trg še hitreje pošiljali napredne, enostavne in brezskrbne produkte in storitve po meri, ki ljudem v resnici koristijo«.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki