marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Pri Samsungu začeli sprejemati prednaročila za Galaxy Note7 v Evropi


18.08.2016
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Samsung Electronics Europe je začelo sprejemati prednaročila za Galaxy Note7 po vsej Evropi. V Sloveniji bodo prednaročila možna s 26. avgustom 2016. V času sprejemanja prednaročil bo na voljo le omejeno število naprav, saj se želi podjetje učinkovito pripraviti na povpraševanje po novem Galaxy Note, ki je večje kot kdaj koli prej.

Zanimanje potrošnikov za Note7 je že zdaj večje, kot je bilo ob prihodu naprav Galaxy S7 in S7 edge, kar je razvidno iz registracij uporabnikov prek elektronskih kanalov podjetja Samsung. Zaradi tako izjemnega povpraševanja namerava Samsung omejiti število prednaročil, da bodo lahko naslednji mesec, ko bo naprava na voljo v redni prodaji, zadovoljili povpraševanjem evropskih potrošnikov.

Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije v slovenski podružnici podjetja Samsung Electronics, je povedal: »Že uspeh naših naprav Galaxy S7 in S7 edge je pokazal, da obstaja veliko povpraševanja za naše vrhunske pametne telefone; Note7, ki združuje dovršeno obliko in premišljene inovacije, kot sta izboljšano pisalo S Pen in zaščita s skeniranjem šarenice, pa bo še obogatil naš nabor prestižnih naprav.

Odziv na trgu ter izjemno pozitivne povratne informacije s strani naših partnerjev kaže, da bo prodaja naprave Note7 občutno presegla naše prvotne napovedi za to regijo. Zato smo se odločili, da omejimo število enot, ki bodo na voljo v času sprejemanja prednaročil, saj bomo tako lahko naslednji mesec, ko bo naprava na voljo v redni prodaji, zadovoljili kar se da velik delež pričakovanega povpraševanja ter v največji možni meri preprečili razočaranje potencialnih kupcev.«

Slovenski potrošniki bodo lahko od petka, 26. avgusta 2016, do razprodaje zalog pri izbranih operaterjih in maloprodajnih partnerjih oddali prednaročilo za novi Note7. Kupci, ki bodo napravo kupili v prednaročilu, bodo prejeli tudi povsem nov model virtualnih očal Samsung Gear VR.

V Sloveniji bo Note7 mogoče v redni prodaji kupiti od petka, 16. septembra 2016.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki