marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Prenovljena ponudba Mobilnega interneta


17.03.2010
Objavil: Thomas Bergant

Od 17. marca 2010 je Si.mobilovim uporabnikom na voljo prenovljena ponudba mobilnega interneta z novim paketom Mobilni internet Pro. Paket z mesečno naročnino 24 evrov omogoča odlično internetno zaščito, varnostno kopiranje in obnavljanje podatkov, neomejen prenos podatkov do 20 GB ter 15-dnevni brezplačni preizkus paketa.

Paket Mobilni internet Pro vključuje novi Si.mobilovi storitvi Si.internetna zaščita in Si.arhiv s 5GB prostora za varnostno kopiranje podatkov. Si.internetna zaščita omogoča dvojno zaščito pred virusi in zlonamernimi programi in je vsem naročnikom na paketih Mobilni internet na voljo s 30-dnevnim brezplačnim preizkusom (brezplačno pa je na voljo za naročnike paketa Mobilni internet Pro). Storitev Si.arhiv pa zagotavlja varnostno kopiranje in obnovo za naročnika pomembnih podatkov in datotek ter jih varuje pred morebitno izgubo. Si.mobil vsakemu uporabniku paketov brezplačno nudi 1GB brezplačnega prostora za varnostno kopiranje podatkov (5GB brezplačno za naročnike paketa Mobilni internet Pro).

Si.internetna zaščita temelji na uveljavljeni protivirusni platformi podjetja IKARUS, ki je edinstvena zaradi nudenja dvojne zaščite pred zlonamernimi programi. Si.internetna zaščita deluje tako, da nadzoruje promet s posredniškim strežnikom še preden podatki pridejo do naročnika. Omogoča tudi protivirusni pregled naročnikovega računalnika. Aktivacija in polna dvojna funkcionalnost storitve je mogoča le ob internetni povezavi preko Si.mobilovega mobilnega interneta. Zasebnim in manjšim poslovnim naročnikom je na voljo za 3 evre na mesec ali kot del naročnine na novi paket Mobilni internet Pro.

Storitev Si.arhiv omogoča ustvarjanje varnostne kopije in obnavljanje za naročnika pomembnih podatkov in datotek. Podatki so ob prenosu varnostno zaščiteni in šifrirani ter so tako vidni le njihovemu lastniku.

Zasebnim in manjšim poslovnim uporabnikom mobilnega interneta Si.mobil nudi 1GB brezplačnega prostora za arhiviranje. Opcija Si.arhiv s 5GB arhivskega prostora je uporabnikom na voljo ob mesečnem doplačilu 5 evrov oz. je vključenih v naročnino na novi paket Mobilni internet Pro. Zahtevnejšim uporabnikom je na voljo tudi večja opcija Si.arhiv z 20GB prostora za 8 evrov mesečnega doplačila.

Z uvedbo paketa Mobilni internet Pro ne bo več mogoče na novo skleniti naročniškega razmerja za paket Mobilni internet Unlimited, še vedno pa ga bodo lahko uporabljali obstoječi naročniki. Ob sklenitvi naročniškega paketa Mobilni internet Pro za najmanj 24 mesecev je USB modem Vodafone K3765 uporabnikom na voljo za 20 evrov.

Ob vezavi na paket Mobilni internet Freestyle za 24 mescev je obstoječim uporabnikom paketov ORTO na voljo novi netbook ASUS za 10 evrov, vsem ostalim uporabnikom pa za 50 evrov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki