marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Skupina Telekom Austria Group predstavlja mednarodno tarifo za prenos podatkov v tujih omrežjih

Deli z ostalimi

26.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

59 centov za megabajt v več kot 50 državah* po vsem svetu. Z visokohitrostnim mobilnim internetom v tujini do 80 odstotkov ceneje kot z običajnim gostovanjem v tujih omrežjih. Preprosto in varno: vstopite z enim samim klikom, brez vezave, brez naročnine in z nadzorom stroškov v realnem času.

S storitvijo abroadband lahko vsi uporabniki neodvisno od svojega ponudnika mobilnih storitev gostujejo v več kot 50 državah po enotni ceni 59 centov na MB. Do mobilnega interneta lahko dostopajo s prenosnim računalnikom, mini prenosnikom, tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom. Popotniki bodo tako z visokohitrostnim internetom s hitrostjo prenosa podatkov do 7,2 MBit/s v primerjavi z običajnim gostovanjem v tujem omrežju poslovno in zasebno privarčevali do 80 odstotkov stroškov.

»Skupina Telekom Austria Group je ustvarila obsežne rešitve za komunikacijske potrebe ljudi. S storitvijo abroadband bomo uporabnikom na poslovni poti in dopustnikom po vsem svetu prvič omogočili, da bodo lahko s spletom povezani po enotni in posebno ugodni tarifi,« je ob novosti na tržišču povedal Hannes Ametsreiter, predsednik uprave skupine Telekom Austria Group.

Enostavna povezava s spletom z enim samim klikom!
Brskanje po spletu bo s storitvijo abroadband najprej na voljo v več kot 50 državah po vsem svetu. Storitev abroadband je na voljo v spletni trgovini na spletni strani www.abroadband.com. Naročilo je možno v 27 članicah Evropske unije (vključno s Švico). Plačate lahko preprosto s karticami American Express, Diners, Mastercard ali Visa in prek plačilne storitve PayPal. V prihodnje bo storitev abroadband na voljo v več kot 50 državah ― tudi v državah zunaj Evrope ― in pri izbranih prodajnih partnerjih na letališčih, na letalih in na počitniških sejmih. Stranke si bodo lahko glede na svoje potrebe izbrale ustrezen abroadband paket: na voljo so kartica SIM, kartica Micro SIM in paket USB modem s kartico SIM. Cena za nakup kartice SIM oz. kartice Micro SIM je 19,90 evra in za paket USB modem s kartico SIM 49,90 evra.

Po namestitvi v slogu »priključi in predvajaj« se bo kupec registriral prek spleta, s tem aktiviral svoj račun in lahko nemudoma začel brskati po spletu. S storitvijo abroadband boste lahko brez razmišljanja o možnih stroških ohranjali stike s prijatelji prek družabnih omrežij, brskali po spletu in naložili ali prenesli dokumente ali fotografije. Poslovni popotniki bodo znižali svoje stroške in bodo po vsem svetu imeli na voljo visokohitrostni mobilni internet. Uporabniki bodo lahko prek spleta urejali svoje podatke, prikazali račune v realnem času, nadzirali porabo in nastale stroške.

Vse prednosti storitve abroadband:
· 59 centov za megabajt v 53 državah po vsem svetu in pri več kot 77 ponudnikih mobilne telefonije
· visokohitrostni internet s hitrostjo prenosa podatkov do 7,2 Mbit/s
· povečana zaščita zasebnosti in podatkov z neodvisnostjo od javnega brezžičnega omrežja
· nadzor stroškov z aplikacijo Real Time Cost Manager
· brez vezave ― prekinitev pogodbe je mogoča kadarkoli
· brez mesečne naročnine ― zaračuna se samo dejanska poraba
· preprosto plačilo s karticami American Express, Diners, Mastercard in Visa ali prek plačilne storitve PayPal


*Storitev abroadband je na voljo v naslednjih državah: Avstralija, Egipt, Belgija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Čile, Kitajska, Danska, Nemčija, Dominikanska republika, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Velika Britanija, Hongkong, Indija, Irska, Islandija, Izrael, Italija, Kanada, Hrvaška, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Malezija, Malta, Makedonija, Moldavija, Črna gora, Nizozemska, Nova Zelandija, Norveška, Avstrija, Poljska, Portugalska, Romunija, Rusija, Švedska, Švica, Srbija, Singapur, Slovaška, Slovenija, Španija, Južna Afrika, Češka, Turčija, Madžarska, ZDA, Belorusija.


O skupini Telekom Austria Group:
Skupina Telekom Austria Group, ki kotira na Dunajski borzi, je vodilni telekomunikacijski ponudnik v srednji in vzhodni Evropi in je dejavna v osmih državah: v Avstriji (A1 Telekom Austria), Sloveniji (Si.mobil), na Hrvaškem (Vipnet), v Srbiji (Vip mobile), Makedoniji (Vip operator), Bolgariji (Mobiltel), Belorusiji (Velcom) in Liechtensteinu (mobilkom liechtenstein). Skupno tržišče osmih držav zajema okrog 41 milijonov prebivalcev. Skupina Telekom Austria Group zaposluje več kot 16.500 ljudi in je v poslovnem letu 2009 ustvarila za 4,8 milijarde evrov dohodkov. Široko poslovno področje skupine obsega govorno telefonijo, širokopasovni internet, večpredstavnostne storitve, podatkovne in IT-storitve, veleprodajo ter plačilne storitve.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki