marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Predplačniki Tušmobila kličejo po najnižji enotni tarifi v Sloveniji

Deli z ostalimi
Tušmobil

26.08.2009
Objavil: Thomas Bergant

Evropska komisija je letos ugotovila, da je večja konkurenca na trgu mobilnih storitev Slovencem omogočila več deset milijonske prihranke, tudi po zaslugi prihoda Tušmobila. Najhitreje rastoči slovenski operater mobilne telefonije to jesen v luči omogočanja nadaljnjih prihrankov uporabnikom stopa naproti s četrtino nižjimi stroški mesečnih naročnin.

Predplačniki pa bodo deležni najnižje enotne tarife klicev v vsa slovenska omrežja, ki se je ustavila pri 0,08 Evra na minuto.

Slovenski uporabniki mobilnih telefonov so po zaslugi Tušmobila, ki je vnesel svež veter in postavil nove standarde v ponudbi, v preteklih dveh letih že močno znižali svoje mesečne stroške mobilnih komunikacij. Najhitreje rastoči mobilni operater zadnjih dveh let nadaljuje s postavljanjem novih standardov na slovenskem mobilnem trgu in zato v to jesen stopa s pomembno novostjo v svoji ponudbi. Že dosedaj so svojim naročnikom ponujali najsodobnejše mobilne aparate po simbolični ceni 1 Evra, namesto ponovnega nakupa novega aparata po subvencionirani ceni pa se bodo lahko novi ali obstoječi naročniki, ki nimajo sklenjenega aneksa, zdaj odločili za četrtino nižjo mesečno naročnino. Pomembna novost čaka tudi predplačnike Tušmobila. »Kul tarifa« je najnižja enotna predplačniška tarifa za klice v vsa slovenska omrežja, ki se je zasidrala pri 0,08 Evra na minuto.

V teh časih takšno zniževanje nujnih življenjskih stroškov pomembno vpliva na mesečni proračun posameznika, poteza pa sledi zavezi Tušmobila, ki svojim naročnikom od prihoda na trg ponuja največ za njihov denar. Tušmobil je sicer v svojo ponudbo uspešno vključil že več orodij za zniževanje mesečnih stroškov mobilnega komuniciranja. Tako lahko člani Tuš kluba z nakupi v trgovinah ali drogerijah Tuš zbirajo brezplačne minute, ki jih nato porabijo v svojih naročniških ali predplačniških paketih.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki