marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Predplačniki Tušmobila kličejo po najnižji enotni tarifi v Sloveniji

Deli z ostalimi
Tušmobil

26.08.2009
Objavil: Thomas Bergant

Evropska komisija je letos ugotovila, da je večja konkurenca na trgu mobilnih storitev Slovencem omogočila več deset milijonske prihranke, tudi po zaslugi prihoda Tušmobila. Najhitreje rastoči slovenski operater mobilne telefonije to jesen v luči omogočanja nadaljnjih prihrankov uporabnikom stopa naproti s četrtino nižjimi stroški mesečnih naročnin.

Predplačniki pa bodo deležni najnižje enotne tarife klicev v vsa slovenska omrežja, ki se je ustavila pri 0,08 Evra na minuto.

Slovenski uporabniki mobilnih telefonov so po zaslugi Tušmobila, ki je vnesel svež veter in postavil nove standarde v ponudbi, v preteklih dveh letih že močno znižali svoje mesečne stroške mobilnih komunikacij. Najhitreje rastoči mobilni operater zadnjih dveh let nadaljuje s postavljanjem novih standardov na slovenskem mobilnem trgu in zato v to jesen stopa s pomembno novostjo v svoji ponudbi. Že dosedaj so svojim naročnikom ponujali najsodobnejše mobilne aparate po simbolični ceni 1 Evra, namesto ponovnega nakupa novega aparata po subvencionirani ceni pa se bodo lahko novi ali obstoječi naročniki, ki nimajo sklenjenega aneksa, zdaj odločili za četrtino nižjo mesečno naročnino. Pomembna novost čaka tudi predplačnike Tušmobila. »Kul tarifa« je najnižja enotna predplačniška tarifa za klice v vsa slovenska omrežja, ki se je zasidrala pri 0,08 Evra na minuto.

V teh časih takšno zniževanje nujnih življenjskih stroškov pomembno vpliva na mesečni proračun posameznika, poteza pa sledi zavezi Tušmobila, ki svojim naročnikom od prihoda na trg ponuja največ za njihov denar. Tušmobil je sicer v svojo ponudbo uspešno vključil že več orodij za zniževanje mesečnih stroškov mobilnega komuniciranja. Tako lahko člani Tuš kluba z nakupi v trgovinah ali drogerijah Tuš zbirajo brezplačne minute, ki jih nato porabijo v svojih naročniških ali predplačniških paketih.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki