marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Praznični december na Planetu


29.11.2006
Objavil: Thomas Bergant

Multimedijski portal Planet z jutrišnjim dnem predstavlja nove vsebine za praznične dni. Mobitelovim uporabnikom prinaša praznična voščila in številne decembrske krneki vsebine, med njimi tudi priljubljenega Jodl Božička.

Na Planetu bo predstavljen pregled najodmevnejših dogodkov iztekajočega se leta, pokukati pa bo moč tudi v prihodnost z astrološkimi napovedmi za leto 2007.

Mobitelov multimedijski portal Planet se bo jutri, 30. novembra 2006, predstavil v zimski podobi, posebna pozornost pa bo namenjena prazničnim decembrskim dnem. Vsebina se bo spreminjala glede na aktualnost, tako da bodo Planet obiskali Miklavž, Božiček in Dedek Mraz. Obiskovalce Planeta bo tudi letos razveselil simpatični Jodl Božiček, z vsebinami za mobilnike in video posnetkom, ki si ga bo moč ne samo ogledati, temveč tudi naložiti. Mobitelovi uporabniki bodo praznična voščila lahko pošiljali kar prek mobilnega Planeta, saj jim bodo na voljo tematske MMS kartice in MMS razglednice ter glasbene voščilnice.

Nove zabavne, informativne ter zimsko uporabne vsebine in storitve bodo zbrane v vsebinskem sklopu Novo, ki bo v rubriki Praznični december predstavljal aktualne prihajajoče praznike. Rubrika Astro vodnik 2007 bo vsebovala različne astrološke napovedi za prihodnje leto, rubrika Pregled 2006 pa bo zajemala najbolj odmevne dogodke s področja politike in gospodarstva, športa ter družabne kronike v letu 2006. Obiskovalci Planeta bodo lahko z glasovanjem izbrali naj dogodek v posamezni kategoriji in se hkrati potegovali za privlačne nagrade, izdelke Sečoveljskih solin. Ob koncu leta bo glasovanje potekalo še v sklopu Prosti čas, kjer bodo imeli uporabniki Planeta možnost oddati svoj glas tudi za naj film, naj skladbo in naj punco leta 2006, v sklopu Krneki pa bo mogoče glasovali za naj vsebine za mobilnike. V rubriki Avtomobilizem v vsebinskem sklopu Prosti čas bo v sodelovanju z avtomobilistično revijo Avto magazin možno glasovati za najboljše avtomobile leta 2007, z oddanim glasom pa se bodo uporabniki uvrstili v nagradno žrebanje.

S prvim snegom bo pričel delovati tudi nepogrešljivi in priljubljeni Snežni telefon, kjer bodo uporabniki lahko preverili trenutno aktualne snežne razmere na smučiščih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki