marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Posebna ponudba mobitela Nokia C5-03 za naročnike Itak

Deli z ostalimi
Mobitel

29.03.2011
Objavil: Dare Gliha

Mobitel je predstavil novost v svoji ponudbi za mlade – mobitel Nokia C5-03, posebej prilagojen Mobitelovim uporabnikom Itak.

Omenjeni mobitel je namreč na voljo v posebnih barvnih različicah »white aluminium« in »black aluminium«, ki sta na voljo le pri Mobitelu. Hkrati pa ima Nokia C5-03 v Mobitelovi ponudbi Itak tudi posebej prilagojeno programsko opremo z ITAK aplikacijami, ozadjem, melodijo zvonjenja in tonom za prejeta sporočila. Uporabniki Itak se lahko odločijo za nakup mobitela Nokia C5-03 za samo 1 evro, ob vezavi storitve Mobilni Internet 100 MB Premium za 24 mesecev, ki pa je za naročnike Itak paketov prve tri mesece brezplačna. Sicer pa je mobilni telefon Nokia C5-03 v posebni akcijski ponudbi Itak na voljo za ugodnih 89 evrov.

Nokia C5-03 z velikim zaslonom na dotik, ki je popolnoma prilagodljiv uporabnikovim željam, ponuja preprost dostop do multimedijskih vsebin, e-pošte, spleta ter priljubljenih družabnih spletnih mest, kot sta Facebook in YouTube, ter brezplačno rabo Ovi zemljevidov za vse regije. Poleg kamere, ki omogoča fotografiranje slik z ločljivostjo 5 milijonov pik, nudi še Mobilno TV, glasbeni predvajalnik in GPS, hiter ter nemoten prenos podatkov pa zagotavlja s tehnologijami UMTS/HSDPA/HSUPA in WLAN. Uporabniki lahko prednosti svojega Itak mobitela še bolj izkoristijo z različnimi dodatnimi aplikacijami spletne trgovine Ovi Store. Hkrati posebno Itak uporabniško izkušnjo z Nokio C5-03 zagotavljajo zabavne in uporabne Itak aplikacije, za enkratno vizualno podobo pa poskrbijo ekskluzivni barvni različici mobilnika, Itak ozadje, melodija zvonjenja in ton prejetih sporočil.

Itak Nokia C5-03 je v Mobitelovi ponudbi na voljo le naročnikom Itak paketov, ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. V Mobitelovi ponudbi za mlade je z uporabo storitve Mobilni Internet 100 MB Premium na voljo za samo 1 EUR.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki