marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Posebna ponudba mobitela Nokia C5-03 za naročnike Itak


29.03.2011
Objavil: Dare Gliha

Mobitel je predstavil novost v svoji ponudbi za mlade – mobitel Nokia C5-03, posebej prilagojen Mobitelovim uporabnikom Itak.

Omenjeni mobitel je namreč na voljo v posebnih barvnih različicah »white aluminium« in »black aluminium«, ki sta na voljo le pri Mobitelu. Hkrati pa ima Nokia C5-03 v Mobitelovi ponudbi Itak tudi posebej prilagojeno programsko opremo z ITAK aplikacijami, ozadjem, melodijo zvonjenja in tonom za prejeta sporočila. Uporabniki Itak se lahko odločijo za nakup mobitela Nokia C5-03 za samo 1 evro, ob vezavi storitve Mobilni Internet 100 MB Premium za 24 mesecev, ki pa je za naročnike Itak paketov prve tri mesece brezplačna. Sicer pa je mobilni telefon Nokia C5-03 v posebni akcijski ponudbi Itak na voljo za ugodnih 89 evrov.

Nokia C5-03 z velikim zaslonom na dotik, ki je popolnoma prilagodljiv uporabnikovim željam, ponuja preprost dostop do multimedijskih vsebin, e-pošte, spleta ter priljubljenih družabnih spletnih mest, kot sta Facebook in YouTube, ter brezplačno rabo Ovi zemljevidov za vse regije. Poleg kamere, ki omogoča fotografiranje slik z ločljivostjo 5 milijonov pik, nudi še Mobilno TV, glasbeni predvajalnik in GPS, hiter ter nemoten prenos podatkov pa zagotavlja s tehnologijami UMTS/HSDPA/HSUPA in WLAN. Uporabniki lahko prednosti svojega Itak mobitela še bolj izkoristijo z različnimi dodatnimi aplikacijami spletne trgovine Ovi Store. Hkrati posebno Itak uporabniško izkušnjo z Nokio C5-03 zagotavljajo zabavne in uporabne Itak aplikacije, za enkratno vizualno podobo pa poskrbijo ekskluzivni barvni različici mobilnika, Itak ozadje, melodija zvonjenja in ton prejetih sporočil.

Itak Nokia C5-03 je v Mobitelovi ponudbi na voljo le naročnikom Itak paketov, ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. V Mobitelovi ponudbi za mlade je z uporabo storitve Mobilni Internet 100 MB Premium na voljo za samo 1 EUR.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki