marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Posebna ponudba mobitela Nokia C5-03 za naročnike Itak

Deli z ostalimi
Mobitel

29.03.2011
Objavil: Dare Gliha

Mobitel je predstavil novost v svoji ponudbi za mlade – mobitel Nokia C5-03, posebej prilagojen Mobitelovim uporabnikom Itak.

Omenjeni mobitel je namreč na voljo v posebnih barvnih različicah »white aluminium« in »black aluminium«, ki sta na voljo le pri Mobitelu. Hkrati pa ima Nokia C5-03 v Mobitelovi ponudbi Itak tudi posebej prilagojeno programsko opremo z ITAK aplikacijami, ozadjem, melodijo zvonjenja in tonom za prejeta sporočila. Uporabniki Itak se lahko odločijo za nakup mobitela Nokia C5-03 za samo 1 evro, ob vezavi storitve Mobilni Internet 100 MB Premium za 24 mesecev, ki pa je za naročnike Itak paketov prve tri mesece brezplačna. Sicer pa je mobilni telefon Nokia C5-03 v posebni akcijski ponudbi Itak na voljo za ugodnih 89 evrov.

Nokia C5-03 z velikim zaslonom na dotik, ki je popolnoma prilagodljiv uporabnikovim željam, ponuja preprost dostop do multimedijskih vsebin, e-pošte, spleta ter priljubljenih družabnih spletnih mest, kot sta Facebook in YouTube, ter brezplačno rabo Ovi zemljevidov za vse regije. Poleg kamere, ki omogoča fotografiranje slik z ločljivostjo 5 milijonov pik, nudi še Mobilno TV, glasbeni predvajalnik in GPS, hiter ter nemoten prenos podatkov pa zagotavlja s tehnologijami UMTS/HSDPA/HSUPA in WLAN. Uporabniki lahko prednosti svojega Itak mobitela še bolj izkoristijo z različnimi dodatnimi aplikacijami spletne trgovine Ovi Store. Hkrati posebno Itak uporabniško izkušnjo z Nokio C5-03 zagotavljajo zabavne in uporabne Itak aplikacije, za enkratno vizualno podobo pa poskrbijo ekskluzivni barvni različici mobilnika, Itak ozadje, melodija zvonjenja in ton prejetih sporočil.

Itak Nokia C5-03 je v Mobitelovi ponudbi na voljo le naročnikom Itak paketov, ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. V Mobitelovi ponudbi za mlade je z uporabo storitve Mobilni Internet 100 MB Premium na voljo za samo 1 EUR.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki