marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

članki

Tudi Porsche s svojim mobilnikom

Deli z ostalimi

21.09.2007
Objavil: Dare Gliha

Sagem je s Porschejem sklenil dogovor o sodelovanju, katerega izdelek bo vrhunski mobilnik z imenom P9521, prodaja pa se bo začela v Hong Kongu in s ceno 1800 ameriških dolarjev.

Porsche P9521 vsekakor ni majhen mobilnik, saj meri 91 x 48 x 18,4 mm in tehta kar 140 g. Ima vrtsljiv zaslon, ki se lahko uporablja tudi za snemanje slik s 3MP kamero (podobno, kot pri Nokii N90 in N93). Pod zaslon so integrirali čitalec prstnih odtisov. P9521 je prvi mobilnik, ki tako omogoča snemanje slik z gumbom, ki deluje na principu prstnih odtisov.

V Hong Kongu naj bi bil novinec na prodaj že od tega meseca, dodatno pa bo osnovnemu paketu priložena še modrozoba slušalka v posebni Porschee izvedbi. Kdaj bo mobilnik na voljo v Evropi še ni znano.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki