marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Pokritost z omrežjem Mobitel LTE/4G se hitro širi

Deli z ostalimi
Telekom

20.05.2013
Objavil: Thomas Bergant

V Telekomu Slovenije pospešeno nadaljujejo z gradnjo svojega najhitrejšega mobilnega omrežja. Na novo je signal Mobitel LTE/4G na voljo v šestih novih slovenskih krajih (Izola, Idrija, Ivančna Gorica, Mirna, Šentjernej in Žalec), dodatna pokritost pa je zagotovljena v Murski Soboti in delih Ljubljane (Šiška, Kozarje, Tomačevo, Štepanjsko naselje).

Vrhunska tehnologija najhitrejšega mobilnega omrežja Telekoma Slovenije omogoča bistveno večje hitrosti mobilnega prenosa podatkov, s tem pa še boljšo uporabniško izkušnjo pri uporabi tudi najzahtevnejših storitev. Omrežje Mobitel LTE/4G uporabnikom omogoča izjemno visoke prenosne hitrosti, ki teoretično segajo do 100 Mb/s v smeri proti uporabniku in do 50 Mb/s v smeri od uporabnika, v Mobitelovi ponudbi pa je na voljo tudi devet različnih naprav LTE, osem vrhunskih pametnih telefonov in zmogljiv modem za hitri internetni dostop prek računalnika, prenosnika ali tabličnega računalnika.

Prednosti izjemnih prenosnih hitrosti lahko uporabniki preizkusijo v okviru posebne ponudbe (v promocijskem obdobju do konca leta brezplačno) ter se odločijo za nakup aktualnih mobilnih naprav LTE po akcijskih cenah. Pri tem lahko prednosti hitrega prenosa podatkov, ki jih prinaša Mobitel LTE/4G, izkoristijo v okviru dodatne storitve ali posebnega naročniškega paketa, odvisno od uporabniških navad in želja, saj nova ponudba Telekom Slovenije omogoča celovito in kakovostno uporabniško izkušnjo tehnologije LTE.

Omrežje Mobitel LTE/4G je domačim uporabnikom mobilnih telekomunikacij že na voljo v naslednjih krajih: Ajdovščina, Bernardin, Brežice, Celje, Domžale, Grosuplje, Izola, Idrija, Ivančna Gorica, Kamnik, Kočevje, Koper, Kranj, Krško, Litija, Ljubljana, Lucija, Maribor, Metlika, Mirna, Murska Sobota, Nadgorica, Nova Gorica, Novo mesto, Polzela, Portorož, Postojna, Ptuj, Slovenj Gradec, Solkan, Šempeter, Šentjernej, Šentjur pri Celju, Šoštanj, Trbovlje, Velenje, Videm-Dobrepolje, Vrhnika in Žalec.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki