marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Pokritost z omrežjem Mobitel LTE/4G se hitro širi

Deli z ostalimi
Telekom

20.05.2013
Objavil: Thomas Bergant

V Telekomu Slovenije pospešeno nadaljujejo z gradnjo svojega najhitrejšega mobilnega omrežja. Na novo je signal Mobitel LTE/4G na voljo v šestih novih slovenskih krajih (Izola, Idrija, Ivančna Gorica, Mirna, Šentjernej in Žalec), dodatna pokritost pa je zagotovljena v Murski Soboti in delih Ljubljane (Šiška, Kozarje, Tomačevo, Štepanjsko naselje).

Vrhunska tehnologija najhitrejšega mobilnega omrežja Telekoma Slovenije omogoča bistveno večje hitrosti mobilnega prenosa podatkov, s tem pa še boljšo uporabniško izkušnjo pri uporabi tudi najzahtevnejših storitev. Omrežje Mobitel LTE/4G uporabnikom omogoča izjemno visoke prenosne hitrosti, ki teoretično segajo do 100 Mb/s v smeri proti uporabniku in do 50 Mb/s v smeri od uporabnika, v Mobitelovi ponudbi pa je na voljo tudi devet različnih naprav LTE, osem vrhunskih pametnih telefonov in zmogljiv modem za hitri internetni dostop prek računalnika, prenosnika ali tabličnega računalnika.

Prednosti izjemnih prenosnih hitrosti lahko uporabniki preizkusijo v okviru posebne ponudbe (v promocijskem obdobju do konca leta brezplačno) ter se odločijo za nakup aktualnih mobilnih naprav LTE po akcijskih cenah. Pri tem lahko prednosti hitrega prenosa podatkov, ki jih prinaša Mobitel LTE/4G, izkoristijo v okviru dodatne storitve ali posebnega naročniškega paketa, odvisno od uporabniških navad in želja, saj nova ponudba Telekom Slovenije omogoča celovito in kakovostno uporabniško izkušnjo tehnologije LTE.

Omrežje Mobitel LTE/4G je domačim uporabnikom mobilnih telekomunikacij že na voljo v naslednjih krajih: Ajdovščina, Bernardin, Brežice, Celje, Domžale, Grosuplje, Izola, Idrija, Ivančna Gorica, Kamnik, Kočevje, Koper, Kranj, Krško, Litija, Ljubljana, Lucija, Maribor, Metlika, Mirna, Murska Sobota, Nadgorica, Nova Gorica, Novo mesto, Polzela, Portorož, Postojna, Ptuj, Slovenj Gradec, Solkan, Šempeter, Šentjernej, Šentjur pri Celju, Šoštanj, Trbovlje, Velenje, Videm-Dobrepolje, Vrhnika in Žalec.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki