marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Pokaži svoj ples in osvoji Nokio N9

Deli z ostalimi

22.12.2011
Objavil: Dare Gliha

Na spletnih družbenih omrežjih se vse pogosteje pojavljajo tudi videoposnetki, narejeni z mobilnimi telefoni. Posnetki imajo najrazličnejšo vsebino, ki med drugim zajema presenetljive naključne dogodke, prikupna dejanja živali, spektakularne akrobacije vrhunskih športnikov in posnetke zabavnih plesnih gibov. In ravno posnetki plesnih gibov so v središču najnovejše nagradne igre družbe Nokia, v okviru katere bosta podeljena dva pametna telefona Nokia N9 in pametni telefon Nokia 700.

Kdor želi sodelovati v nagradni igri, mora na spletnem portalu YouTube objaviti posnetek plesa na vnaprej določeno glasbeno podlago. Vsak udeleženec mora v ples vključiti vsaj eno serijo gibov, ki posnemajo za Nokio N9 značilen poteg s prstom od roba zaslona. Za vse, ki bi želeli sodelovati v nagradni igri, je Nokia pripravila tudi videoposnetek s prikazom teh gibov.

Nagradna igra bo potekala do 31. januarja 2012 in bo razdeljena na dva dela. V prvem delu bodo za videoposnetke glasovali obiskovalci spletne strani nagradne igre in spletnega portala YouTube. Vsak glas ali klik na gumb »Všeč mi je« bo pomenil eno točko. Poleg tega bodo lahko tekmovalci točke pridobili tudi tako, da bodo k sodelovanju povabili svoje prijatelje. Deset videoposnetkov z največ zbranimi točkami se bo uvrstilo v drugi krog, v katerem bo žirija družbe Nokia izbrala dva najboljša videoposnetka. Avtorja zmagovalnih videoposnetkov bosta za nagrado prejela pametna telefona Nokia N9. Brez možnosti za nagrado pa ne bodo ostali niti avtorji videoposnetkov, ki se niso uvrstili v finale, saj bo žirija med vsemi sodelujočimi z žrebom izbrala še prejemnika pametnega telefona Nokia 700.

Več informacij o nagradni igri najdete na spletni strani http://www.nokia.si/swipedance.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki