marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Pokaži svoj ples in osvoji Nokio N9

Deli z ostalimi

22.12.2011
Objavil: Dare Gliha

Na spletnih družbenih omrežjih se vse pogosteje pojavljajo tudi videoposnetki, narejeni z mobilnimi telefoni. Posnetki imajo najrazličnejšo vsebino, ki med drugim zajema presenetljive naključne dogodke, prikupna dejanja živali, spektakularne akrobacije vrhunskih športnikov in posnetke zabavnih plesnih gibov. In ravno posnetki plesnih gibov so v središču najnovejše nagradne igre družbe Nokia, v okviru katere bosta podeljena dva pametna telefona Nokia N9 in pametni telefon Nokia 700.

Kdor želi sodelovati v nagradni igri, mora na spletnem portalu YouTube objaviti posnetek plesa na vnaprej določeno glasbeno podlago. Vsak udeleženec mora v ples vključiti vsaj eno serijo gibov, ki posnemajo za Nokio N9 značilen poteg s prstom od roba zaslona. Za vse, ki bi želeli sodelovati v nagradni igri, je Nokia pripravila tudi videoposnetek s prikazom teh gibov.

Nagradna igra bo potekala do 31. januarja 2012 in bo razdeljena na dva dela. V prvem delu bodo za videoposnetke glasovali obiskovalci spletne strani nagradne igre in spletnega portala YouTube. Vsak glas ali klik na gumb »Všeč mi je« bo pomenil eno točko. Poleg tega bodo lahko tekmovalci točke pridobili tudi tako, da bodo k sodelovanju povabili svoje prijatelje. Deset videoposnetkov z največ zbranimi točkami se bo uvrstilo v drugi krog, v katerem bo žirija družbe Nokia izbrala dva najboljša videoposnetka. Avtorja zmagovalnih videoposnetkov bosta za nagrado prejela pametna telefona Nokia N9. Brez možnosti za nagrado pa ne bodo ostali niti avtorji videoposnetkov, ki se niso uvrstili v finale, saj bo žirija med vsemi sodelujočimi z žrebom izbrala še prejemnika pametnega telefona Nokia 700.

Več informacij o nagradni igri najdete na spletni strani http://www.nokia.si/swipedance.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki