marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNovo globalno združenje za pomoč žrtvam programske opreme za zalezovanje
22.11.2019

Ta teden je deset organizacij ustanovilo globalno pobudo, imenovano Koalicija proti programski opremi za zalezovanje (angl. Coalition Against Stalkerware). Namen koalicije je zaščita uporabnikov pred programsko opremo, ki je namenjena zalezovanju.

slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

članki

Pokaži svoj ples in osvoji Nokio N9

Deli z ostalimi

22.12.2011
Objavil: Dare Gliha

Na spletnih družbenih omrežjih se vse pogosteje pojavljajo tudi videoposnetki, narejeni z mobilnimi telefoni. Posnetki imajo najrazličnejšo vsebino, ki med drugim zajema presenetljive naključne dogodke, prikupna dejanja živali, spektakularne akrobacije vrhunskih športnikov in posnetke zabavnih plesnih gibov. In ravno posnetki plesnih gibov so v središču najnovejše nagradne igre družbe Nokia, v okviru katere bosta podeljena dva pametna telefona Nokia N9 in pametni telefon Nokia 700.

Kdor želi sodelovati v nagradni igri, mora na spletnem portalu YouTube objaviti posnetek plesa na vnaprej določeno glasbeno podlago. Vsak udeleženec mora v ples vključiti vsaj eno serijo gibov, ki posnemajo za Nokio N9 značilen poteg s prstom od roba zaslona. Za vse, ki bi želeli sodelovati v nagradni igri, je Nokia pripravila tudi videoposnetek s prikazom teh gibov.

Nagradna igra bo potekala do 31. januarja 2012 in bo razdeljena na dva dela. V prvem delu bodo za videoposnetke glasovali obiskovalci spletne strani nagradne igre in spletnega portala YouTube. Vsak glas ali klik na gumb »Všeč mi je« bo pomenil eno točko. Poleg tega bodo lahko tekmovalci točke pridobili tudi tako, da bodo k sodelovanju povabili svoje prijatelje. Deset videoposnetkov z največ zbranimi točkami se bo uvrstilo v drugi krog, v katerem bo žirija družbe Nokia izbrala dva najboljša videoposnetka. Avtorja zmagovalnih videoposnetkov bosta za nagrado prejela pametna telefona Nokia N9. Brez možnosti za nagrado pa ne bodo ostali niti avtorji videoposnetkov, ki se niso uvrstili v finale, saj bo žirija med vsemi sodelujočimi z žrebom izbrala še prejemnika pametnega telefona Nokia 700.

Več informacij o nagradni igri najdete na spletni strani http://www.nokia.si/swipedance.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki