marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

PlayNow arena s filmi prinaša celovečerne uspešnice na mobilne telefone


30.05.2009
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je še potrdil svojo zavezanost nudenju edinstvene zabavne izkušnje na mobilnih telefonih s predstavitvijo PlayNow™ arene s filmi, svojega najnovejšega dodatka za storitev za podajanje vsebine PlayNow™ arena. Ta storitev nadaljuje strategijo podjetja pri njegovi zavezanosti komunikaciji in zabavi, ki je bila predstavljena na letošnjem sejmu Mobile World Congress v Barceloni.

PlayNow™ arena s filmi je storitev v paketu podjetja Sony Ericsson, ki je prednameščena na določenih telefonih in uporabnikom omogoča ogled do 60 filmov na leto na njihovih mobilnikih. Storitev je optimizirana za doseganje kar najboljše izkušnje in uporabnikom nenehno omogoča izbiro med okoli 15 filmi. Novi filmi se bodo v katalog dodajali vsak mesec. Ko si boste filme prenesli na svoj telefon, si jih boste lahko v roku 90-ih dni ogledali kolikokrat boste želeli.

Preneseni filmi bodo samodejno pretvorjeni v obliko, ki bo ustrezala zmogljivosti vašega telefona. Izkusite izjemno kakovost slike, čuten zvok in tako ostre podobe, da boste videli tudi majhne detajle in brez težav prebrali podnapise.

»Uporabniki vse bolj zahtevajo razburljive vsebine in vrhunsko zabavo, kjerkoli so. Z omogočanjem prenosa filmov iz PlayNow™ arene še nadalje odstranjujemo ovite za potrošnike ter jim ponujamo enostaven dostop do zabave preko njihovih mobilnih telefonov,« je dejal Martin Blomkvist, vodja oddelka za pridobivanje in upravljanje z vsebinami pri Sony Ericsson.

PlayNow™ arena s filmi – kako deluje

• Prenesite film na svoj osebni računalnik iz spletne straniwww.playnow-arena.com/movies/
• Nato film prenesite na svoj Sony Ericsson telefon s pomočjo USB povezave
• V roku 90 dni si lahko svoje izbrane celovečerce ogledate kolikokrat želite (teh posebej formatiranih filmov si ne boste mogli ogledati na nobeni drugi napravi)
• Izberite svoje najljubše filme izmed okoli 15-ih, kolikor jih imate na voljo ob vsakem trenutku. Vsak mesec se katalogu dodajo štiri filmi, ki nadomestijo tiste, ki se umikajo iz kataloga
• V roku 12-ih mesecev boste lahko prenesli največ 60 filmov
• Katalog filmov na voljo bo prilagojen državi, v kateri bo na voljo, in bo vključeval klasike ter nove filme

PlayNow™ arena s filmi bo prvič predstavljena na telefonu W995 Walkman™, ki bo junija 2009 na voljo v Švedski, Norveški, Nizozemski, Nemčiji in Združenem kraljestvu. Storitev bo prav tako na voljo na prihajajočih modelih podjetja kot sta Aino in Satio, ki sta bila prav tako predstavljena danes.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki