marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

POOSEBLJANJE: Naredite svojo mobilno napravo edinstveno z Adafruitovim laserskim jedkanjem

Deli z ostalimi

29.12.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Še vedno iščete kaj »geekovskega«, a vendar polnega stila za božično darilo? Zakaj ne poizkusite Adafruitovih laserskih storitev (na voljo le po prednaročilu in sestanku v New Yorku) in tako na svoj iPod, mobilnik ali katerokoli drugo mobilno napravo naredite lasersko risbo?

Phillip Torrone, urednik pri Makemagazin in Limor Fried, bivši član tehnično usmerjenega oblikovalskega studia. Eyebeam R&D je združil sile in ustvaril ta podvig. Cene se pričnejo pri 100 ameriških dolarjih za prenosni računalnik in pri 30 ameriških dolarjih za manjše naprave, kot so mobiteli in iPodi.

Za sestanek ali vprašanja so vam na voljo na laser(at)adafruit.com.

Če niste iz New Yorka, a ste vseeno navdušeni nad poslovno idejo vam Phillip Torrone in Limor Fried z veseljem povedo, kako vse narediti, saj so posel ustvarili kot »open source«. Tako lahko odprete lastno podjetje, ki se bo ukvarjalo s tovrstno storitvijo, za uporabo njihove ideje pa vam ne bodo računali ničesar, saj želijo da se znanje razširi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki