marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMineva deset let od predstavitve igre Angry Birds
13.12.2019

Pred desetimi leti je luč sveta ugledala igra Angry Birds in v hipu osvojila srca mladih in ne tako mladih uporabnikov. V vseh teh letih so barvaste jezne ptice postale ene najprepoznavnejših likov med mobilnimi igrami.

slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

članki

Vabljeni na piknik!

Deli z ostalimi
Mobile.si piknik 2005 - Milje pri Kranju

25.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

Mobile.si organizira svoj 1. (tradicionalni ) piknik, ki bo v soboto, 3. septembra 2005, v Miljah ob reki Kokri pri Kranju.

Ekipa bo na mestu dogajanja od 15. ure dalje pa vse do pozne noči.

Namen piknika je druženje, druženje in druženje ... Pa seveda športanje in zabava!

Možno je tudi zaužiti dobrote z žara, ki jih bomo pripravili, vendar je za njih potrebno plačati 2.000 SIT. Ker pa je treba za število porcij planirati vnaprej, pa vabimo vse, ki bi želeli z nami uživati dobro hrano ter popiti kakšen kozarček piva ali druge osvežilne pijače, da se oglasijo meni ( PM > Jest), kjer boste dobili številko TRR z napotki, kako plačati za dobrote.

V ceni 2.000 SIT je všteta hrana in pijača v normalnih količinah ter športne dejavnosti (odbojka na mivki, balinanje,...).

Več o pikniku, kjer bodo tudi dodani podrobnejši napotki, kako nas najdete, pa na Tabli.

fotografije
Mobile.si piknik 2005 - Milje pri Kranju
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki