marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Revija Penthouse se širi v mobilne vode

Deli z ostalimi

28.09.2006
Objavil: Sašo Mlakar

WAAT Media je podpisal večletno ekskluzivno pogodbo s Penthouse Media Group o distribuciji Penthousovih vsebin na mobilnih napravah po severni in latinski Ameriki ter Evropi.

Ponudba bo vsebovala uvodnik, slike, fotografije, igre in videe s Penthousove zbirke, vključno s forumom in pismi, kakor tudi novo obliko, značilno za mobilno prodajo.

"Naša pogodba z WAAT bo okrepila PMGI-jev trud, da bi dobavili kvalitetno zabavo za odrasle mobilnim potrošnikom pa svetu," je dejal Mark Rudolph, predsednik za licence pri PMGI. "WAAT-ove izkušnje v prilagodljivosti in distribuciji vsebin ter izkušnje s široko raznolikostjo tehničnih in regulacijskih zahtev nam bodo omogočile hitro širjenje in uspeh."

Adi McAbian, vodilni direktor WAAT Media, se strinja: "Vznemirljivo je biti pomemben člen pri utrditvi zaščitne znamke Penthouse v svetu. V kratkem bomo začeli delovati na preko 50 mobilnih straneh različnih operaterjev na njihovih portalih. Tržili bomo slike, videe in igre v 18 državah v roku 60 dni.”

"Za dodatek razvijamo tudi tri mobilne TV-kanale, večje število enotnih SMS-kampanj za Penthouse in web-to-mobile program za Penthouse online in podružnice." Penthouse trenutno izdaja revije v 12 državah, izdeluje in daje dovoljenja za televizijske video programe, video na zahtevo in DVD-je.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki