marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

slikaHuawei po polovici leta zabeležil 23,2-odstotno rast prihodkov
07.08.2019

V prvem polletju letošnjega leta (H1 2019) je Huawei ustvaril prihodke v višini 401,3 milijarde juanov (približno 52,576 milijarde evrov), kar je 23,2 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

članki

Novi PC Suite za Nokiine E serije

Deli z ostalimi

18.06.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Na spletu se je pojavila nova različica Nokiinega PC Suita. Torej programske opreme za povezovanja vašega mobilnika in osebnega računalnika.
Noviteta se imenuje Enterprise edition. Vse različice omenjene izdaje PC suitov pa bodo kompatibilne tako z E serijami, kot tudi z N serijami mobilnikov.

V čem se nova različica sploh razlikuje?

Enterprise različica ima tako manj funkcij, kot klasičen PC Suite. Vse te funkcije se namreč namestijo na sistem, vendar se med inštalacijo lahko izbira kateri set aplikacij bomo namestili. Tako imamo pri Enterprise različici na voljo:

- Kopirnik vsebine
- Sinhronizacija z osebnim računalnikom
- Brskljalnik
- Nameščevalec aplikacij
- Urejevalnik SMS sporočil
- Dostop z enim dotikom

Aplikacije, ki so vedno vključene za popolno delovanje Enterprise PC Suite pa so sledeče:

- Zagon aplikacije
- Urejevalnik povezav
- Čarovnik "poveži se"

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki