marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Novi PC Suite za Nokiine E serije

Deli z ostalimi

18.06.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Na spletu se je pojavila nova različica Nokiinega PC Suita. Torej programske opreme za povezovanja vašega mobilnika in osebnega računalnika.
Noviteta se imenuje Enterprise edition. Vse različice omenjene izdaje PC suitov pa bodo kompatibilne tako z E serijami, kot tudi z N serijami mobilnikov.

V čem se nova različica sploh razlikuje?

Enterprise različica ima tako manj funkcij, kot klasičen PC Suite. Vse te funkcije se namreč namestijo na sistem, vendar se med inštalacijo lahko izbira kateri set aplikacij bomo namestili. Tako imamo pri Enterprise različici na voljo:

- Kopirnik vsebine
- Sinhronizacija z osebnim računalnikom
- Brskljalnik
- Nameščevalec aplikacij
- Urejevalnik SMS sporočil
- Dostop z enim dotikom

Aplikacije, ki so vedno vključene za popolno delovanje Enterprise PC Suite pa so sledeče:

- Zagon aplikacije
- Urejevalnik povezav
- Čarovnik "poveži se"

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki