marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Patent prikazuje mobilnik v PSP stilu

Deli z ostalimi

09.06.2007
Objavil: Dare Gliha

Na spletu se že nekaj časa pojavljajo govorice, da želi Sony narediti PSP mobilnik. Patent, ki ga je pred kratkim vložil Sony Ericsson pa je tem govoricam verjetno dodal nekaj resnice.

Patent prikazuje mobilnik z zaslonom, ki ga je mogoče zasukati in s tem izdelek približati obliki in občutku igralne konzole PSP. Patent ravno tako prikazuje obvestila na zaslonu, ki omogočajo zaustavitev igranja ter sprejem klica.

Naprava izgleda dokaj majhna, vendar nam slika še ne pove realne velikosti. Dodati je potrebno, da na napravi ni vidne klasične tipkovnice, kar napeljuje k dejstvu, da bo naprava imela zaslon občutljiv na dotik. Vendar se ta teorija podre po podrobnem prebiranju patenta, ki razkrije, da bo dodana skupina posebnih numeričnih tipk, razporejenih dokaj nerodno za normalno telefoniranje.

Najlepša stvar pri vsem pa je, da lahko Sony Ericsson ta model le naredi kompatibilnega s PSP igrami, kar mu bo že v začetku omogočalo ogromno prednost pred konkurenčno Nokiino platformo N-Gage.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki