marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Pametni telefoni Nokia z optiko ZEISS


10.07.2017
Objavil: Dare Gliha

Dom telefonov Nokia HMD Global in ZEISS sta naznanila podpis ekskluzivnega partnerstva, katerega namen je postaviti nove standarde na področju snemanja v industriji pametnih telefonov. Ta dolgoročni sporazum temelji na skupni zgodovini in strokovnosti med podjetjem ZEISS in pametnimi telefoni Nokia.

S skupnim prizadevanjem za izboljšanje kakovosti celovite izkušnje snemanja s pametnimi telefoni, ki zajemajo celoten ekosistem, od programske opreme in storitev pa do kakovosti zaslona in optičnega oblikovanja, bo partnerstvo med podjetjema ZEISS in HMD Global nadgrajevalo trenutne standarde zmogljivosti snemanja in bo blagovno znamko ZEISS ponovno vpeljalo v pametne telefone Nokia. Ta zaveza, da bodo nenehno izboljševali izkušnje snemanja potrošnikov, je odsev skupnih vrednot obeh podjetij – zavezanosti h kakovosti, resnični izdelavi in želji po izboljšanju življenjskih izkušenj.

Odnos med ZEISS-om in telefoni Nokia traja že dlje kot desetletje. Temelji na skupni strasti do inovacij in temu, da potrošniku vedno zagotavljajo samo najboljše. V preteklosti je sodelovanje med podjetjem ZEISS in telefoni Nokia prineslo ogromno tehnoloških inovacij, kot je bil prvi mobilni telefon z več milijoni slikovnih točk na svetu ter veliko naprav, ki so postavljale nove standarde, od Nokia Nseries do tistih, ki so se ponašale s tehnologijo Nokia PureView. Ta prenovljeni odnos je dolgoročna zaveza, da bosta na teh tehnoloških inovacijah gradila tudi v prihodnjih letih.

Arto Nummela, direktor podjetja HMD Global:

“Sodelovanje z ZEISS-om je pomemben del naše zaveze k temu, da bomo svojim potrošnikom vedno ponudili le najboljše uporabniške izkušnje. Naši oboževalci ne želijo le super kamere na svojem pametnem telefonu, temveč želijo popolno izkušnjo snemanja, ki postavlja nove standarde, hkrati pa jih še redifinira. Naši oboževalci so to pričakovali, mi pa jim skupaj z ZEISS-om to prinašamo – razvito odličnost snemanja za vse.”

Dr. Matthias Metz, član izvršnega odbora ZEISS Group:

"Sodelovanje med podjetjema HMD Global in ZEISS bo znova okrepilo celovitost potrošnikove izkušnje snemanja, ki temelji na odličnosti in inovacijah. Naše partnerstvo je zgrajeno na trdnih temeljih. Skupaj se veselimo razburljivega potovanja v prihodnost prefinjenega snemanja s pametnimi telefoni."

To ekskluzivno partnerstvo z ZEISS-om je še dodaten dokaz, kako HMD Global sodeluje z najboljšimi in najbolj spoštovanimi v industriji ter tako spodbuja popolnost pri vseh vidikih oblikovanja in izdelave telefona ter je zavezan potrošnikom, tako da zagotavlja najboljšo možno izkušnjo slikanja s pametnimi telefoni.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki