marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Paket Orto Smart za ceno paketa Orto u nulo

Deli z ostalimi

15.11.2012
Objavil: Thomas Bergant

Vsi novi in obstoječi ORTO uporabniki se lahko od danes odločijo za posebno ORTO božično-novoletno ponudbo, v okviru katere za pol leta prejmejo paket ORTO SMART po ceni paketa ORTO U NULO. V tem obdobju bodo naročniki za uporabo paketa ORTO SMART plačevali zgolj 12 EUR namesto 20 EUR na mesec. Ponudba vključuje tudi več pametnih mobilnih telefonov po ugodnih cenah, velja pa do 31. 12. 2012.

Božično-novoletna akcija združuje izjemno ponudbo storitev v paketu ORTO SMART in cenovno ugodnost paketa ORTO U NULO. ORTO SMART naročniki bodo ob vezavi za 24 mesecev, naslednjo polovico leta, za neomejene klice znotraj omrežja Si.mobil, neomejena sporočila SMS in MMS, 201 minuto pogovorov v kateremkoli omrežju v Sloveniji in 1 GB prenosa podatkov, tako plačevali le 12 EUR na mesec.

Del privlačne ponudbe so tudi pametni telefoni po zelo dostopnih cenah. Telefon LG Optimus L3 bo ob 24-mesečni vezavi na paket ORTO SMART na voljo po ceni 50 EUR, Sony Xperia miro z opcijo Mini Plus za pa po ceni 1 EUR. Cene telefonov si lahko študenti in dijaki še dodatno znižajo z uporabo ORTO KEŠA, ki ga prejmejo za svoje delo prek e-Študentskega servisa.

Več informacij o ponudbi: www.orto.si/smartunulo

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki