marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Nokiin Ovi Mail z več kot milijonom uporabniških računov

Deli z ostalimi

12.08.2009
Objavil: Dare Gliha

V nekaj več kot šestih mesecih so uporabniki Nokiine storitve Ovi Mail, ki se izredno hitro uveljavlja v državah v razvoju, ustvarili več kot milijon računov za elektronsko pošto. Ovi Mail odlikuje enostavna nastavitev, aktivacija neposredno iz mobilne naprave in preprosto upravljanje, za katero ne potrebujemo osebnega računalnika.

»Čeprav je to izjemen mejnik za naše podjetje, pa nas predvsem veseli, da v državah v razvoju obstaja povpraševanje po takšnem tipu po meri narejenih storitev,« je povedal Tom Furlong, vodja oddelka Consumers Messaging pri Nokii. »Tistim, ki še niso izkusili uporabe elektronske pošte, Ovi Mail omogoča ustvarjanje digitalne identitete. Vznemirjeni smo nad dejstvom, da so ljudje Ovi Mail tako hitro vzeli za svojega.«

Razvoj storitve Ovi Mail je povezan z odkritjem velikega potenciala v državah v razvoju, kjer mnogo ljudi nima dostopa do osebnega računalnika. Med peterico najvišje uvrščenih držav po številu uporabnikov storitve Ovi Mail najdemo Indijo, Indonezijo, Mehiko, Rusijo in Južno Afriko. Od zagona v decembru 2008 je Ovi Mail na voljo v več kot 180 državah in 20 jezikih.

Brezplačen uporabniški račun za elektronsko pošto Ovi Mail, ki že vsebuje filtre za neželeno pošto, je mogoče nastaviti neposredno na mobilniku. Storitev je na voljo na vrsti Nokiinih mobilnih naprav, med njimi najdemo tudi izjemno popularne Nokio 2330 classic, Nokio 2630 in Nokio 5310 XpressMusic.

Uporabniki lahko do računa Ovi Mail dostopajo z uporabo čarovnika, ki se nahaja v napravah Nokia Series 40 in Nokia S60 (kot je na primer najnovejša Nokia N97). Prav tako pa je Ovi Mail na voljo tudi na spletu: mail.ovi.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki