marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Nokiin Ovi Mail z več kot milijonom uporabniških računov

Deli z ostalimi

12.08.2009
Objavil: Dare Gliha

V nekaj več kot šestih mesecih so uporabniki Nokiine storitve Ovi Mail, ki se izredno hitro uveljavlja v državah v razvoju, ustvarili več kot milijon računov za elektronsko pošto. Ovi Mail odlikuje enostavna nastavitev, aktivacija neposredno iz mobilne naprave in preprosto upravljanje, za katero ne potrebujemo osebnega računalnika.

»Čeprav je to izjemen mejnik za naše podjetje, pa nas predvsem veseli, da v državah v razvoju obstaja povpraševanje po takšnem tipu po meri narejenih storitev,« je povedal Tom Furlong, vodja oddelka Consumers Messaging pri Nokii. »Tistim, ki še niso izkusili uporabe elektronske pošte, Ovi Mail omogoča ustvarjanje digitalne identitete. Vznemirjeni smo nad dejstvom, da so ljudje Ovi Mail tako hitro vzeli za svojega.«

Razvoj storitve Ovi Mail je povezan z odkritjem velikega potenciala v državah v razvoju, kjer mnogo ljudi nima dostopa do osebnega računalnika. Med peterico najvišje uvrščenih držav po številu uporabnikov storitve Ovi Mail najdemo Indijo, Indonezijo, Mehiko, Rusijo in Južno Afriko. Od zagona v decembru 2008 je Ovi Mail na voljo v več kot 180 državah in 20 jezikih.

Brezplačen uporabniški račun za elektronsko pošto Ovi Mail, ki že vsebuje filtre za neželeno pošto, je mogoče nastaviti neposredno na mobilniku. Storitev je na voljo na vrsti Nokiinih mobilnih naprav, med njimi najdemo tudi izjemno popularne Nokio 2330 classic, Nokio 2630 in Nokio 5310 XpressMusic.

Uporabniki lahko do računa Ovi Mail dostopajo z uporabo čarovnika, ki se nahaja v napravah Nokia Series 40 in Nokia S60 (kot je na primer najnovejša Nokia N97). Prav tako pa je Ovi Mail na voljo tudi na spletu: mail.ovi.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki