marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

ORTO govori za DVA!

Deli z ostalimi

14.05.2013
Objavil: Thomas Bergant

S približevanjem poletja in počitnic je ORTO poskrbel, da se bodo mladi lahko s svojimi prijatelji in družino pogovarjali še bolj brezskrbno. Akcijska ponudba Govori za dva!, ki se prične 14. 5. in traja do 30. 6. 2013, vključuje Opcijo 201, ki omogoča 201 minuto pogovorov v druga slovenska omrežja po znižani ceni 2 EUR. Po novem je Opcija 201 dosegljiva tudi na paketu ORTO SMART.

ORTO nenehno skrbi za to, da mladim ponudi vse, kar potrebujejo, po čim bolj ugodnih cenah. Zato je za njih pripravil akcijo, s katero bodo lahko za le 2 EUR mesečno ter tako brez skrbi in za manj denarja govorili več – govorili za dva! Ob vezavi si bodo namreč lahko vklopili opcijo 201, ki omogoča 201 minuto pogovorov v druga slovenska omrežja, po znižani ceni 2 EUR (redna cena je 5 EUR). Opcija 201 je po novem dosegljiva tudi na paketu ORTO SMART, kjer skupaj z že vključeno količino zagotavlja brezplačni 402 minuti za klice v druga omrežja.

»Kr rec kej!«
Vzporedno z akcijsko ponudbo Govori za dva! bodo lahko ORTOvci od 14. 5. do vključno 11. 6. 2013 sodelovali tudi v ORTO REC nagradni igri. REC je okrajšava za recording ter obenem izhaja iz stavka »Kr rec kej!« (kar reci, povej kaj). ORTO REC pa je zabaven odzivnik, na katerem lahko uporabnik s klicem na 040 40 40 77 posname ali pa na 040 40 40 88 posluša 10 sekund trajajoč zabaven posnetek. Med vsemi, ki bodo sodelovali v Facebook aplikaciji, klicali na ORTO REC številko ali se z ORTO REC retro aparatom srečali na ulici, bo podeljenih 22 nagrad: 2 x Samsung Galaxy SIII mini in 20x retro aparat za pametne telefone.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki