marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

ORTO govori za DVA!


14.05.2013
Objavil: Thomas Bergant

S približevanjem poletja in počitnic je ORTO poskrbel, da se bodo mladi lahko s svojimi prijatelji in družino pogovarjali še bolj brezskrbno. Akcijska ponudba Govori za dva!, ki se prične 14. 5. in traja do 30. 6. 2013, vključuje Opcijo 201, ki omogoča 201 minuto pogovorov v druga slovenska omrežja po znižani ceni 2 EUR. Po novem je Opcija 201 dosegljiva tudi na paketu ORTO SMART.

ORTO nenehno skrbi za to, da mladim ponudi vse, kar potrebujejo, po čim bolj ugodnih cenah. Zato je za njih pripravil akcijo, s katero bodo lahko za le 2 EUR mesečno ter tako brez skrbi in za manj denarja govorili več – govorili za dva! Ob vezavi si bodo namreč lahko vklopili opcijo 201, ki omogoča 201 minuto pogovorov v druga slovenska omrežja, po znižani ceni 2 EUR (redna cena je 5 EUR). Opcija 201 je po novem dosegljiva tudi na paketu ORTO SMART, kjer skupaj z že vključeno količino zagotavlja brezplačni 402 minuti za klice v druga omrežja.

»Kr rec kej!«
Vzporedno z akcijsko ponudbo Govori za dva! bodo lahko ORTOvci od 14. 5. do vključno 11. 6. 2013 sodelovali tudi v ORTO REC nagradni igri. REC je okrajšava za recording ter obenem izhaja iz stavka »Kr rec kej!« (kar reci, povej kaj). ORTO REC pa je zabaven odzivnik, na katerem lahko uporabnik s klicem na 040 40 40 77 posname ali pa na 040 40 40 88 posluša 10 sekund trajajoč zabaven posnetek. Med vsemi, ki bodo sodelovali v Facebook aplikaciji, klicali na ORTO REC številko ali se z ORTO REC retro aparatom srečali na ulici, bo podeljenih 22 nagrad: 2 x Samsung Galaxy SIII mini in 20x retro aparat za pametne telefone.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki