marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

ORTO govori za DVA!

Deli z ostalimi

14.05.2013
Objavil: Thomas Bergant

S približevanjem poletja in počitnic je ORTO poskrbel, da se bodo mladi lahko s svojimi prijatelji in družino pogovarjali še bolj brezskrbno. Akcijska ponudba Govori za dva!, ki se prične 14. 5. in traja do 30. 6. 2013, vključuje Opcijo 201, ki omogoča 201 minuto pogovorov v druga slovenska omrežja po znižani ceni 2 EUR. Po novem je Opcija 201 dosegljiva tudi na paketu ORTO SMART.

ORTO nenehno skrbi za to, da mladim ponudi vse, kar potrebujejo, po čim bolj ugodnih cenah. Zato je za njih pripravil akcijo, s katero bodo lahko za le 2 EUR mesečno ter tako brez skrbi in za manj denarja govorili več – govorili za dva! Ob vezavi si bodo namreč lahko vklopili opcijo 201, ki omogoča 201 minuto pogovorov v druga slovenska omrežja, po znižani ceni 2 EUR (redna cena je 5 EUR). Opcija 201 je po novem dosegljiva tudi na paketu ORTO SMART, kjer skupaj z že vključeno količino zagotavlja brezplačni 402 minuti za klice v druga omrežja.

»Kr rec kej!«
Vzporedno z akcijsko ponudbo Govori za dva! bodo lahko ORTOvci od 14. 5. do vključno 11. 6. 2013 sodelovali tudi v ORTO REC nagradni igri. REC je okrajšava za recording ter obenem izhaja iz stavka »Kr rec kej!« (kar reci, povej kaj). ORTO REC pa je zabaven odzivnik, na katerem lahko uporabnik s klicem na 040 40 40 77 posname ali pa na 040 40 40 88 posluša 10 sekund trajajoč zabaven posnetek. Med vsemi, ki bodo sodelovali v Facebook aplikaciji, klicali na ORTO REC številko ali se z ORTO REC retro aparatom srečali na ulici, bo podeljenih 22 nagrad: 2 x Samsung Galaxy SIII mini in 20x retro aparat za pametne telefone.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki