marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

ORTO GIGASTAR za zelo aktivne uporabnike mobilnega interneta

Deli z ostalimi
Si.mobil

07.06.2016
Objavil: Dare Gliha

ORTO predstavlja prvi paket za zelo aktivne uporabnike mobilnega interneta ORTO GIGASTAR. Promocijski paket je prilagojen vsem, ki se s prijatelji povezujejo predvsem prek družabnih omrežij in na pametnem telefonu uporabljajo številne aplikacije.

ORTO GIGASTAR mladim za samo 14,99 EUR na mesec prinaša kar 15 GB prenosa podatkov pri polni hitrosti Si.mobilovega omrežja LTE, ki danes pokriva že več kot 97 odstotkov prebivalstva. Klice ter sporočila SMS in MMS uporabniki plačujejo po porabi, in sicer le 0,01 EUR na enoto.

Paket ORTO GIGASTAR se prilagaja mladim in njihovim uporabniškim navadam: »Mladi danes pametni telefon bolj kot za klasično klicanje in pošiljanje sporočil SMS uporabljajo za komuniciranje prek družbenih omrežij in brskanje po spletu. Facebook, Snapchat, Instagram, WhatsApp, Viber in druge podobne aplikacije so danes stalnica na telefonih mladih. ORTO GIGASTAR je prvi in edini paket, ki mladim zagotavlja izjemno velike količine prenosa podatkov pri polni hitrosti omrežja LTE. Gre za paket nove generacije, s katerim bodo mladi uporabniki s prijatelji na spletu povezani hitro in brez skrbi, medtem ko bodo za klice in sporočila plačali le takrat, ko jih bodo potrebovali,« je dejal Miran Razoršek, vodja produktnega marketinga v Si.mobilu.

Naročnino na nov paket lahko sklenejo mladi do 31. leta. Novi uporabniki bodo brez skrbi tudi, če presežejo zakupljeno količino prenosa podatkov. Za vsak dodatni porabljen gigabajt prenosa podatkov bodo namreč odšteli le štiri evre.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki