marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

ORTO GIGASTAR za zelo aktivne uporabnike mobilnega interneta

Deli z ostalimi
Si.mobil

07.06.2016
Objavil: Dare Gliha

ORTO predstavlja prvi paket za zelo aktivne uporabnike mobilnega interneta ORTO GIGASTAR. Promocijski paket je prilagojen vsem, ki se s prijatelji povezujejo predvsem prek družabnih omrežij in na pametnem telefonu uporabljajo številne aplikacije.

ORTO GIGASTAR mladim za samo 14,99 EUR na mesec prinaša kar 15 GB prenosa podatkov pri polni hitrosti Si.mobilovega omrežja LTE, ki danes pokriva že več kot 97 odstotkov prebivalstva. Klice ter sporočila SMS in MMS uporabniki plačujejo po porabi, in sicer le 0,01 EUR na enoto.

Paket ORTO GIGASTAR se prilagaja mladim in njihovim uporabniškim navadam: »Mladi danes pametni telefon bolj kot za klasično klicanje in pošiljanje sporočil SMS uporabljajo za komuniciranje prek družbenih omrežij in brskanje po spletu. Facebook, Snapchat, Instagram, WhatsApp, Viber in druge podobne aplikacije so danes stalnica na telefonih mladih. ORTO GIGASTAR je prvi in edini paket, ki mladim zagotavlja izjemno velike količine prenosa podatkov pri polni hitrosti omrežja LTE. Gre za paket nove generacije, s katerim bodo mladi uporabniki s prijatelji na spletu povezani hitro in brez skrbi, medtem ko bodo za klice in sporočila plačali le takrat, ko jih bodo potrebovali,« je dejal Miran Razoršek, vodja produktnega marketinga v Si.mobilu.

Naročnino na nov paket lahko sklenejo mladi do 31. leta. Novi uporabniki bodo brez skrbi tudi, če presežejo zakupljeno količino prenosa podatkov. Za vsak dodatni porabljen gigabajt prenosa podatkov bodo namreč odšteli le štiri evre.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki