marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Nič več "Živali" pri Orangu


12.05.2006
Objavil: Klemen Sterle

Pri Orangu so se odlocili za umik prodajne akcije, imenovane Živali. Razlogi se skrivajo v nepriljubljenosti in slabem odzivu na akcijo pri medijih in seveda najbolj pomembnem členu - kupcih.

Orange Anglija se pripravlja na umik neslavne "živalske" prodajne akcije v prid drugi akciji. Prodajana akcija "Živali", ki je Orange stala 18 milijonov dolarjev naj bi se iztekla koncem tega leta, temeljila pa je na opredelitvi kupcev kot tipa živali, glede na to koliko mesečno zapravijo za svoj prenosni telefon.

Orange je razdelil ljudi v štiri skupine glede na sledeče skupne lastnosti: zabave željne Delfine, resne in informacij željne Rakune, družabne Kanarčke in zapravljive Panterje.

Vsekakor drži ena stvar, in sicer, da je bila prodajna akcija pri medijih nepriljubljena in kakor kaže, tudi pri kupcih. Oglaševanje se bo, kljub odločitvi, da prekinejo "Živali", še vedno nadaljevalo v tiskanih medijih, medtem ko bodo umaknili vse reklamne panoje in reklamne posterje za pripravo na novo oglaševalsko akcijo - povrnitev na trg ponudnika internetnih storitev Wanadooja, ki je v lasti francoskega Telekoma, ampak tokrat kot Orange Internet.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki