marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Orange postavil rekord pri prodaji iPhone-a

Deli z ostalimi

24.11.2009
Objavil: Dare Gliha

Operater Orange je sporočil, da so podrli prodajni rekord ob pričetku prodaje Applovega iPhone-a 3G in 3GS, saj so prodali 30.000 enot že v prvem dnevu.

»Danes smo prodali preko 30.000 enot Applovega iPhone-a po celotni Veliki Britaniji, kar je po našem vedenju rekord pri prodaji mobilnikov v naši državi,« so sporočili iz podjetja.

Kako je ob tem šlo ostalim operaterjem, pa se žal ne ve, saj jih velika večina te podatke javno ne objavlja. Po govoricah naj bi O2 prodal okoli 8.000 iPhone-ov (čeprav le 2G različico) v prvem dnevu prodaje. Vodafone bo iPhone-a pričel prodajati šele prihodnje leto, kako se bodo pri prodaji v prvem dnevu odrezali pa do takrat ne bo znano.

Na koncu pa je vseeno, ali so pri Orange-u podrli rekord ali ne, saj so prodajne številke dovolj dobra vzpodbuda za bodočo prodajo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki