marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

članki

Orange postavil rekord pri prodaji iPhone-a

Deli z ostalimi

24.11.2009
Objavil: Dare Gliha

Operater Orange je sporočil, da so podrli prodajni rekord ob pričetku prodaje Applovega iPhone-a 3G in 3GS, saj so prodali 30.000 enot že v prvem dnevu.

»Danes smo prodali preko 30.000 enot Applovega iPhone-a po celotni Veliki Britaniji, kar je po našem vedenju rekord pri prodaji mobilnikov v naši državi,« so sporočili iz podjetja.

Kako je ob tem šlo ostalim operaterjem, pa se žal ne ve, saj jih velika večina te podatke javno ne objavlja. Po govoricah naj bi O2 prodal okoli 8.000 iPhone-ov (čeprav le 2G različico) v prvem dnevu prodaje. Vodafone bo iPhone-a pričel prodajati šele prihodnje leto, kako se bodo pri prodaji v prvem dnevu odrezali pa do takrat ne bo znano.

Na koncu pa je vseeno, ali so pri Orange-u podrli rekord ali ne, saj so prodajne številke dovolj dobra vzpodbuda za bodočo prodajo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki