marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Orange prehitel tekmece

Deli z ostalimi

20.02.2006
Objavil: Dare Gliha

Mobilni operater Orange je s televizijsko hišo BBC sklenil dogovor, po katerem lahko pričnejo s ponujanjem zvonjenj ter video vsebin BBC-jevih TV nanizank, kot so The Office, Little Britain in Doctor Who.

Dogovor je bil sklenjen med France Telecomom, lastnikom Orangaa in BBC Worldwideom, komercialnim sektorjem televizijskega velikana. Glede na dogovor bodo uporabniki tako lahko kupili video vsebine, zvonjenja in slike nanizank.

Cena zvonjenja bo znašala 3,5 funta, 2,5 funta bo stala slika za ozadje, za video vsebino pa bo potrebno odšteti med 0,75 do enega funta.

"BBC Wordwide išče vse več načinov izven okvirjev tradicionalnega oddajanja, na kar nakazuje tudi dogovor z Orangom," je dejal Jason Blain, predstavnik podjetja BBC Worldwide. Mobilni operaterji s takimi dogovori želijo povečati 3G promet, ponudniki vsebin pa želijo predvsem pričeti oddajati na novih platformah.

Poleg zgoraj omenjenega dogovora pa lahko Orange ponuja tudi vsebino drugih TV kanalov, med najbolj znanimi pa sta še Bravo in CNN.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki