marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Od petka, 23. septembra, iPhone 7 in iPhone 7 Plus na voljo pri Telekomu Slovenije


20.09.2016
Objavil: Thomas Bergant

Skladno z napovedjo družbe Apple ob uradni predstavitvi mobitelov iPhone 7 in iPhone 7 Plus bosta oba nova mobitela pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. septembra, dalje. Telekom Slovenije bo s prodajo v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pričel v petek zjutraj, za najbolj neučakane pa bosta iPhone 7 in iPhone 7 Plus od polnoči dalje na voljo v [url=http://www.telekom.si/etrgovina]E-trgovini Telekoma Slovenije[/url].

iPhone 7 in iPhone 7 Plus bosta na voljo po rednih in akcijskih cenah, pri čemer bo sprva količina obeh mobitelov omejena. V Telekomu Slovenije pričakujejo, da bo Apple, s katerim ima Telekom Slovenije sklenjeno neposredno pogodbo, dodatne količine dobavil v kratkem.

Pri Telekomu Slovenije bosta mobitela iPhone 7 in iPhone 7 Plus uporabnikom na voljo v vseh treh pomnilniških različicah, in sicer 32 GB, 128 GB in 256 GB ter v vseh barvah. Po dodatnih dobavah naročenih količin bosta mobitela iPhone 7 in iPhone 7 Plus na voljo v celotni prodajni mreži Telekoma Slovenije, vključno s pooblaščenimi prodajalci, v E-trgovini in prek kontaktnega centra. Telekom Slovenije ima z družbo Apple sklenjeno neposredno pogodbo ter uporabnikom zagotavlja celovito prodajno in poprodajno podporo.

Telekom Slovenije bo uporabnikom še naprej ponujal tudi iPhone SE ter iPhone 6s in iPhone 6s Plus, ki ostajajo v redni ponudbi družbe Apple. Mobitela iPhone 6s in 6s Plus sta v ponudbi Telekoma Slovenije na voljo po nekoliko nižjih cenah.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki