marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

New York times lansiral novo mobilno stran

Deli z ostalimi

29.09.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Družba New York times je naredila novo stran http://mobile.nytimes.com, ki omogoča ogled novic in informacij iz NYTimes.com prek mobilnih naprav. Bralci lahko preberejo le povzetke člankov na prvi strani ali pa celotne članke iz različnih sklopov novic, kot so Latest News, World, Business, Sports in drugih sklopov.

"Stran NYTimes.com omogoča bralcem prebiranje novic ter člankov New York Timesa na vseh platformah," je dejala Vivian Schiller, generalna menedžerka NYTimes.com. "Vznemirjeni smo, ker sedaj ponujamo tako bogato bralno izkušnjo na mobilnih napravah. Še naprej bomo izkoriščali prednosti, ki jih omogočajo digitalne tehnologije in našim bralcem ponujali Times kjerkoli, kadarkoli in kakorkoli bodo hoteli.”

Stran je urejena podobno kakor NYTimes.com, deli se v različne sektorje z različnimi informacijami, je lahko berljiva in se jo enostavno upravlja na mobilnih napravah. Stran je dostopna vsakomur, ki ima omogočen dostop do interneta z mobilno napravo.

Vsi obiskovalci mobilne strani NYTimes.com vidijo sektorje, članke in slike brez kakršnekoli registracije in lahko iščejo članke v tedenskem arhivu. Registracija na stran pa je potrebna za prejemanje obvestil o člankih prek e-pošte in za nekaj drugih bonitet.

NYTimes je pri izdelavi strani sodeloval z Starcut USA Inc. Stran je podprta z oglaševanjem. Vse strani na mobilni strani (z izjemo Log In strani) bodo imele bannerje na vrhu strani in navedbo sponzorja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki