marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

New York times lansiral novo mobilno stran

Deli z ostalimi

29.09.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Družba New York times je naredila novo stran http://mobile.nytimes.com, ki omogoča ogled novic in informacij iz NYTimes.com prek mobilnih naprav. Bralci lahko preberejo le povzetke člankov na prvi strani ali pa celotne članke iz različnih sklopov novic, kot so Latest News, World, Business, Sports in drugih sklopov.

"Stran NYTimes.com omogoča bralcem prebiranje novic ter člankov New York Timesa na vseh platformah," je dejala Vivian Schiller, generalna menedžerka NYTimes.com. "Vznemirjeni smo, ker sedaj ponujamo tako bogato bralno izkušnjo na mobilnih napravah. Še naprej bomo izkoriščali prednosti, ki jih omogočajo digitalne tehnologije in našim bralcem ponujali Times kjerkoli, kadarkoli in kakorkoli bodo hoteli.”

Stran je urejena podobno kakor NYTimes.com, deli se v različne sektorje z različnimi informacijami, je lahko berljiva in se jo enostavno upravlja na mobilnih napravah. Stran je dostopna vsakomur, ki ima omogočen dostop do interneta z mobilno napravo.

Vsi obiskovalci mobilne strani NYTimes.com vidijo sektorje, članke in slike brez kakršnekoli registracije in lahko iščejo članke v tedenskem arhivu. Registracija na stran pa je potrebna za prejemanje obvestil o člankih prek e-pošte in za nekaj drugih bonitet.

NYTimes je pri izdelavi strani sodeloval z Starcut USA Inc. Stran je podprta z oglaševanjem. Vse strani na mobilni strani (z izjemo Log In strani) bodo imele bannerje na vrhu strani in navedbo sponzorja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki