marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

slikaSamsung zapira oddelek za izdelovanje čipov po meri
06.11.2019

Samsung že od leta 2016 in mobilnika Galaxy S7 uporablja lastne čipe Exynos, ki temeljijo na v hiši razvitih jedrih Mongoose. Očitno pa se sedaj to spreminja, saj iz Austina v Texasu prihaja novica, da podjetje zapira oddelek ter s tem odpušča okoli 300 zaposlenih.

slikaHuawei se je odzval na obtožbe ameriškega predstavnika na forumu za kibernetsko varnost
04.11.2019

Huawei je neutemeljene obtožbe na račun zaupljivosti podjetja, ki jih je na 5. Evropskem forumu za kibernetsko varnost v Katovicah na Poljskem izrekel uradnik ameriškega zunanjega ministrstva, označil za popoln »nesmisel«.

članki

New York times lansiral novo mobilno stran

Deli z ostalimi

29.09.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Družba New York times je naredila novo stran http://mobile.nytimes.com, ki omogoča ogled novic in informacij iz NYTimes.com prek mobilnih naprav. Bralci lahko preberejo le povzetke člankov na prvi strani ali pa celotne članke iz različnih sklopov novic, kot so Latest News, World, Business, Sports in drugih sklopov.

"Stran NYTimes.com omogoča bralcem prebiranje novic ter člankov New York Timesa na vseh platformah," je dejala Vivian Schiller, generalna menedžerka NYTimes.com. "Vznemirjeni smo, ker sedaj ponujamo tako bogato bralno izkušnjo na mobilnih napravah. Še naprej bomo izkoriščali prednosti, ki jih omogočajo digitalne tehnologije in našim bralcem ponujali Times kjerkoli, kadarkoli in kakorkoli bodo hoteli.”

Stran je urejena podobno kakor NYTimes.com, deli se v različne sektorje z različnimi informacijami, je lahko berljiva in se jo enostavno upravlja na mobilnih napravah. Stran je dostopna vsakomur, ki ima omogočen dostop do interneta z mobilno napravo.

Vsi obiskovalci mobilne strani NYTimes.com vidijo sektorje, članke in slike brez kakršnekoli registracije in lahko iščejo članke v tedenskem arhivu. Registracija na stran pa je potrebna za prejemanje obvestil o člankih prek e-pošte in za nekaj drugih bonitet.

NYTimes je pri izdelavi strani sodeloval z Starcut USA Inc. Stran je podprta z oglaševanjem. Vse strani na mobilni strani (z izjemo Log In strani) bodo imele bannerje na vrhu strani in navedbo sponzorja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki