marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

New York times lansiral novo mobilno stran


29.09.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Družba New York times je naredila novo stran [url=http://mobile.nytimes.com]http://mobile.nytimes.com[/url], ki omogoča ogled novic in informacij iz NYTimes.com prek mobilnih naprav. Bralci lahko preberejo le povzetke člankov na prvi strani ali pa celotne članke iz različnih sklopov novic, kot so Latest News, World, Business, Sports in drugih sklopov.

"Stran NYTimes.com omogoča bralcem prebiranje novic ter člankov New York Timesa na vseh platformah," je dejala Vivian Schiller, generalna menedžerka NYTimes.com. "Vznemirjeni smo, ker sedaj ponujamo tako bogato bralno izkušnjo na mobilnih napravah. Še naprej bomo izkoriščali prednosti, ki jih omogočajo digitalne tehnologije in našim bralcem ponujali Times kjerkoli, kadarkoli in kakorkoli bodo hoteli.”

Stran je urejena podobno kakor NYTimes.com, deli se v različne sektorje z različnimi informacijami, je lahko berljiva in se jo enostavno upravlja na mobilnih napravah. Stran je dostopna vsakomur, ki ima omogočen dostop do interneta z mobilno napravo.

Vsi obiskovalci mobilne strani NYTimes.com vidijo sektorje, članke in slike brez kakršnekoli registracije in lahko iščejo članke v tedenskem arhivu. Registracija na stran pa je potrebna za prejemanje obvestil o člankih prek e-pošte in za nekaj drugih bonitet.

NYTimes je pri izdelavi strani sodeloval z Starcut USA Inc. Stran je podprta z oglaševanjem. Vse strani na mobilni strani (z izjemo Log In strani) bodo imele bannerje na vrhu strani in navedbo sponzorja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki