marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Novosti in spremembe v Tušmobilovi ponudbi

Deli z ostalimi
Tušmobil

01.08.2009
Objavil: Thomas Bergant

Včeraj smo pisali o spremembah v Si.mobilovi ponudbi, tokrat pa je nekaj sprememb tudi v ponudbi Tušmobila. Nekatere spremembe so pozitivne za uporabnike, ne pa vse. Predvsem se storitve krčijo na uporabo zgolj v Tušmobilovem omrežju, se pa nekatere količine zakupljenih storitev zato povečujejo. Kaj se spremeni, pa si preberite v nadaljevanju.

Sprememba veljavnosti klicev znotraj naročniške skupine

S 1.9.2009 bodo pri Tušmobilu spremenili pogoje klicev znotraj naročniških skupin, ki veljajo za naročnike paketov tušmobil (sprememba ne velja za naročnike paketa tušmobil70biz). Od navedenega datuma bodo znotraj naročniške skupine veljali brezplačni klici le znotraj Tušmobilovega lastnega radijskega omrežja, klici, opravljeni v omrežju operaterja Mobitel d.d. pa bodo plačljivi oz. se bodo odštevali z računa zakupljenih vsebin v vašem naročniškem paketu.

Tušmobil pospešeno gradi svoje lastno omrežje in trenutno z lastnim signalom pokrivajo 94% prebivalstva. Svetujejo pa, da na svojem mobilnem telefonu izberete avtomatsko iskanje omrežja. Pri tem bodite pozorni, ali se nahajate v omrežju Tušmobil ali v omrežju Mobitel.

Ko se Tušmobilov uporabnik nahaja v Tušmobilovem lastnem radijskem omrežju, se mu na zaslonu mobilnega telefona izpiše oznaka TUSMOBIL, ko pa se nahaja oz. gostuje v Mobitelovem omrežju, se mu na zaslonu mobilnega telefona izpiše oznaka TUSMOBIL MOBITEL. Nekateri modeli mobilnih telefonov (predvsem starejši modeli telefonov, ki niso bili kupljeni pri Tušmobilu) omrežje, v katerem se nahaja uporabnik, prikazujejo drugače, v zvezi s čimer se lahko pozanimate pri proizvajalcu svojega mobilnega terminala. Za pomoč in informacije se obrnite na klicni center za pomoč uporabnikom na telefonsko številko 070 700 700.

Sprememba vsebine nekaterih naročniških paketov

S 1.9.2009 bodo pri Tušmobilu spremenili vsebino nekaterih naročniških paketov tušmobil.

Paket tušmobil20txt:
spremeni se ime paketa iz tušmobil20txt v tušmobil15
spremeni se mesečna naročnina iz 20,00 € na 15,00 €
spremeni se vključena količina SMS sporočil iz 500 na 1000 SMS sporočil
spremeni se količina MMS sporočil iz 20 na 15 MMS sporočil
paketu se doda 1GB prenosa podatkov v Tušmobilovem lastnem radijskem omrežju (Cena prenosa podatkov nad vključeno količino je 0,000012€/kB. Obračunski interval je 10kB.)

Paket tušmobil50i:
paketu se doda 50 MMS sporočil
spremeni se količina vključenega prenosa podatkov iz 100 MB na 1GB prenosa podatkov, ki velja znotraj Tušmobilovega lastnega radijskega omrežja (Cena prenosa podatkov nad vključeno količino je 0,000012€/kB. Obračunski interval je 10kB.)

Paket tušmobil70biz:
spremeni se količina prenosa podatkov iz 100 MB na 1GB prenosa podatkov, ki velja znotraj Tušmobilovega lastnega radijskega omrežja (Cena prenosa podatkov nad vključeno količino je 0,000012€/kB. Obračunski interval je 10kB.)

Vse cene so v evrih vključujejo DDV.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki