marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Novosti in spremembe v Tušmobilovi ponudbi

Deli z ostalimi
Tušmobil

01.08.2009
Objavil: Thomas Bergant

Včeraj smo pisali o spremembah v Si.mobilovi ponudbi, tokrat pa je nekaj sprememb tudi v ponudbi Tušmobila. Nekatere spremembe so pozitivne za uporabnike, ne pa vse. Predvsem se storitve krčijo na uporabo zgolj v Tušmobilovem omrežju, se pa nekatere količine zakupljenih storitev zato povečujejo. Kaj se spremeni, pa si preberite v nadaljevanju.

Sprememba veljavnosti klicev znotraj naročniške skupine

S 1.9.2009 bodo pri Tušmobilu spremenili pogoje klicev znotraj naročniških skupin, ki veljajo za naročnike paketov tušmobil (sprememba ne velja za naročnike paketa tušmobil70biz). Od navedenega datuma bodo znotraj naročniške skupine veljali brezplačni klici le znotraj Tušmobilovega lastnega radijskega omrežja, klici, opravljeni v omrežju operaterja Mobitel d.d. pa bodo plačljivi oz. se bodo odštevali z računa zakupljenih vsebin v vašem naročniškem paketu.

Tušmobil pospešeno gradi svoje lastno omrežje in trenutno z lastnim signalom pokrivajo 94% prebivalstva. Svetujejo pa, da na svojem mobilnem telefonu izberete avtomatsko iskanje omrežja. Pri tem bodite pozorni, ali se nahajate v omrežju Tušmobil ali v omrežju Mobitel.

Ko se Tušmobilov uporabnik nahaja v Tušmobilovem lastnem radijskem omrežju, se mu na zaslonu mobilnega telefona izpiše oznaka TUSMOBIL, ko pa se nahaja oz. gostuje v Mobitelovem omrežju, se mu na zaslonu mobilnega telefona izpiše oznaka TUSMOBIL MOBITEL. Nekateri modeli mobilnih telefonov (predvsem starejši modeli telefonov, ki niso bili kupljeni pri Tušmobilu) omrežje, v katerem se nahaja uporabnik, prikazujejo drugače, v zvezi s čimer se lahko pozanimate pri proizvajalcu svojega mobilnega terminala. Za pomoč in informacije se obrnite na klicni center za pomoč uporabnikom na telefonsko številko 070 700 700.

Sprememba vsebine nekaterih naročniških paketov

S 1.9.2009 bodo pri Tušmobilu spremenili vsebino nekaterih naročniških paketov tušmobil.

Paket tušmobil20txt:
spremeni se ime paketa iz tušmobil20txt v tušmobil15
spremeni se mesečna naročnina iz 20,00 € na 15,00 €
spremeni se vključena količina SMS sporočil iz 500 na 1000 SMS sporočil
spremeni se količina MMS sporočil iz 20 na 15 MMS sporočil
paketu se doda 1GB prenosa podatkov v Tušmobilovem lastnem radijskem omrežju (Cena prenosa podatkov nad vključeno količino je 0,000012€/kB. Obračunski interval je 10kB.)

Paket tušmobil50i:
paketu se doda 50 MMS sporočil
spremeni se količina vključenega prenosa podatkov iz 100 MB na 1GB prenosa podatkov, ki velja znotraj Tušmobilovega lastnega radijskega omrežja (Cena prenosa podatkov nad vključeno količino je 0,000012€/kB. Obračunski interval je 10kB.)

Paket tušmobil70biz:
spremeni se količina prenosa podatkov iz 100 MB na 1GB prenosa podatkov, ki velja znotraj Tušmobilovega lastnega radijskega omrežja (Cena prenosa podatkov nad vključeno količino je 0,000012€/kB. Obračunski interval je 10kB.)

Vse cene so v evrih vključujejo DDV.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki