marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Novosti in spremembe v Tušmobilovi ponudbi


01.08.2009
Objavil: Thomas Bergant

Včeraj smo pisali o spremembah v Si.mobilovi ponudbi, tokrat pa je nekaj sprememb tudi v ponudbi Tušmobila. Nekatere spremembe so pozitivne za uporabnike, ne pa vse. Predvsem se storitve krčijo na uporabo zgolj v Tušmobilovem omrežju, se pa nekatere količine zakupljenih storitev zato povečujejo. Kaj se spremeni, pa si preberite v nadaljevanju.

Sprememba veljavnosti klicev znotraj naročniške skupine

S 1.9.2009 bodo pri Tušmobilu spremenili pogoje klicev znotraj naročniških skupin, ki veljajo za naročnike paketov tušmobil (sprememba ne velja za naročnike paketa tušmobil70biz). Od navedenega datuma bodo znotraj naročniške skupine veljali brezplačni klici le znotraj Tušmobilovega lastnega radijskega omrežja, klici, opravljeni v omrežju operaterja Mobitel d.d. pa bodo plačljivi oz. se bodo odštevali z računa zakupljenih vsebin v vašem naročniškem paketu.

Tušmobil pospešeno gradi svoje lastno omrežje in trenutno z lastnim signalom pokrivajo 94% prebivalstva. Svetujejo pa, da na svojem mobilnem telefonu izberete avtomatsko iskanje omrežja. Pri tem bodite pozorni, ali se nahajate v omrežju Tušmobil ali v omrežju Mobitel.

Ko se Tušmobilov uporabnik nahaja v Tušmobilovem lastnem radijskem omrežju, se mu na zaslonu mobilnega telefona izpiše oznaka TUSMOBIL, ko pa se nahaja oz. gostuje v Mobitelovem omrežju, se mu na zaslonu mobilnega telefona izpiše oznaka TUSMOBIL MOBITEL. Nekateri modeli mobilnih telefonov (predvsem starejši modeli telefonov, ki niso bili kupljeni pri Tušmobilu) omrežje, v katerem se nahaja uporabnik, prikazujejo drugače, v zvezi s čimer se lahko pozanimate pri proizvajalcu svojega mobilnega terminala. Za pomoč in informacije se obrnite na klicni center za pomoč uporabnikom na telefonsko številko 070 700 700.

Sprememba vsebine nekaterih naročniških paketov

S 1.9.2009 bodo pri Tušmobilu spremenili vsebino nekaterih naročniških paketov tušmobil.

Paket tušmobil20txt:
spremeni se ime paketa iz tušmobil20txt v tušmobil15
spremeni se mesečna naročnina iz 20,00 € na 15,00 €
spremeni se vključena količina SMS sporočil iz 500 na 1000 SMS sporočil
spremeni se količina MMS sporočil iz 20 na 15 MMS sporočil
paketu se doda 1GB prenosa podatkov v Tušmobilovem lastnem radijskem omrežju (Cena prenosa podatkov nad vključeno količino je 0,000012€/kB. Obračunski interval je 10kB.)

Paket tušmobil50i:
paketu se doda 50 MMS sporočil
spremeni se količina vključenega prenosa podatkov iz 100 MB na 1GB prenosa podatkov, ki velja znotraj Tušmobilovega lastnega radijskega omrežja (Cena prenosa podatkov nad vključeno količino je 0,000012€/kB. Obračunski interval je 10kB.)

Paket tušmobil70biz:
spremeni se količina prenosa podatkov iz 100 MB na 1GB prenosa podatkov, ki velja znotraj Tušmobilovega lastnega radijskega omrežja (Cena prenosa podatkov nad vključeno količino je 0,000012€/kB. Obračunski interval je 10kB.)

Vse cene so v evrih vključujejo DDV.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki