marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Novost Si.mobilove ponudbe je preprosta mobilna rešitev HTC Desire 320

Deli z ostalimi

23.03.2015
Objavil: Dare Gliha

HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, razširja Si.mobilovo ponudbo preprostih mobilnih rešitev s hitrim pametnim telefonom za preprosto uporabo HTC Desire 320. Novost v Si.mobilovi ponudbi je brez vezave na voljo že za 149 evrov, v naročniškem paketu Neskončni S pa za 24 mesečnih obrokov po le 2 evra.

Visoka funkcionalnost, preprosta uporaba in ugodna cena so tri ključne lastnosti Si.mobilove ponudbe telefona HTC Desire 320. Poleg najnižje cene telefona brez vezave na slovenskem trgu in ugodne paketne ponudbe Neskončni S lahko uporabniki izbirajo še med številnimi drugimi naročniškimi paketi. Tako lahko izberejo ponudbo, ki najbolj ustreza njihovi lastni porabi minut pogovorov, sporočil in prenosa podatkov.

Lep, preprost in pameten: zmagovita kombinacija telefona HTC Desire 320

Dostopna cena dobi čar v kombinaciji z oblikovno dovršenostjo mobilnega telefona HTC Desire 320 in zmogljivimi funkcijami, ki omogočajo še večjo uporabnost naprave. Zahvaljujoč visoki ločljivosti 4,5-palčnega zaslona in štirijedrnemu procesorju s hitrim odzivnim časom lahko uporabniki nemoteno brskajo po spletu, preklapljajo med aplikacijami ter uživajo v igranju iger in ogledu video posnetkov. S HTC Desire 320, ki s ceno zadovolji in obliko navduši, tako že preprosta uporaba telefona tudi nezahtevnim uporabnikom omogoča doživeti izkušnjo pametnega telefona.

Ustvarjanje? Nič lažjega!

Podoživljanje spominov zagotavlja kamera s 5 milijoni slikovnih pik, ki omogoča snemanje video posnetkov v visoki ločljivosti 1080p. Nepogrešljiva je paleta orodij za ustvarjanje, s katerimi lahko na preprost način vsakdo ustvari poljubne 30-sekundne videe v kombinaciji z najljubšo melodijo. Odlično multimedijsko doživetje dopolnjuje še edinstvena prednastavljena aplikacija HTC BlinkFeed™, ki prinaša novičke kar na namizje pametnega telefona in tako poskrbi za popolno obveščenost uporabnika. S samostojnim posodabljanjem se tako HTC Desire 320 spremeni v stičišče aktualnega dogajanja z družbenih omrežij ter izbranih najljubših slovenskih in svetovnih medijev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki