marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Novost Si.mobilove ponudbe je preprosta mobilna rešitev HTC Desire 320

Deli z ostalimi

23.03.2015
Objavil: Dare Gliha

HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, razširja Si.mobilovo ponudbo preprostih mobilnih rešitev s hitrim pametnim telefonom za preprosto uporabo HTC Desire 320. Novost v Si.mobilovi ponudbi je brez vezave na voljo že za 149 evrov, v naročniškem paketu Neskončni S pa za 24 mesečnih obrokov po le 2 evra.

Visoka funkcionalnost, preprosta uporaba in ugodna cena so tri ključne lastnosti Si.mobilove ponudbe telefona HTC Desire 320. Poleg najnižje cene telefona brez vezave na slovenskem trgu in ugodne paketne ponudbe Neskončni S lahko uporabniki izbirajo še med številnimi drugimi naročniškimi paketi. Tako lahko izberejo ponudbo, ki najbolj ustreza njihovi lastni porabi minut pogovorov, sporočil in prenosa podatkov.

Lep, preprost in pameten: zmagovita kombinacija telefona HTC Desire 320

Dostopna cena dobi čar v kombinaciji z oblikovno dovršenostjo mobilnega telefona HTC Desire 320 in zmogljivimi funkcijami, ki omogočajo še večjo uporabnost naprave. Zahvaljujoč visoki ločljivosti 4,5-palčnega zaslona in štirijedrnemu procesorju s hitrim odzivnim časom lahko uporabniki nemoteno brskajo po spletu, preklapljajo med aplikacijami ter uživajo v igranju iger in ogledu video posnetkov. S HTC Desire 320, ki s ceno zadovolji in obliko navduši, tako že preprosta uporaba telefona tudi nezahtevnim uporabnikom omogoča doživeti izkušnjo pametnega telefona.

Ustvarjanje? Nič lažjega!

Podoživljanje spominov zagotavlja kamera s 5 milijoni slikovnih pik, ki omogoča snemanje video posnetkov v visoki ločljivosti 1080p. Nepogrešljiva je paleta orodij za ustvarjanje, s katerimi lahko na preprost način vsakdo ustvari poljubne 30-sekundne videe v kombinaciji z najljubšo melodijo. Odlično multimedijsko doživetje dopolnjuje še edinstvena prednastavljena aplikacija HTC BlinkFeed™, ki prinaša novičke kar na namizje pametnega telefona in tako poskrbi za popolno obveščenost uporabnika. S samostojnim posodabljanjem se tako HTC Desire 320 spremeni v stičišče aktualnega dogajanja z družbenih omrežij ter izbranih najljubših slovenskih in svetovnih medijev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki